Nivea Zomerkapsel: Simple Summer Ponytail

Nivea Zomerkapsel: Simple Summer Ponytail

Benieuwd naar de zomerkapsels en haartrends van deze zomer? Doe dan inspiratie op met de zomerse kapsels van Sally Brooks, international Art Director bij NIVEA Hair Care. Als er iemand van de haartrends op de hoogte is, dan is zij het wel. Sally heeft een aantal spetterende looks samengesteld, die je heel eenvoudig zelf thuis stap voor stap kunt creëren.  Deze keer de Simple Summer Ponytail.

Simple Summer Ponytail
Sally Brooks: “Een eenvoudige paardenstaart met leuke details is perfect voor deze zomer. Door het haar in drie banen te verdelen, is het gemakkelijk om verschillende stijlen te creëren en variatie aan te brengen op de klassieke paardenstaart. Dit is mijn persoonlijke favoriet. De perfecte look voor zowel naar het werk als voor een spannende avond uit”.

How to:

1. Begin met een middensscheiding. Zet de voorste gedeeltes hiervan vast. Toupeer vervolgens het gehele haar om meer volume te creëren en het haar textuur te geven.

2. Spray NIVEA Diamond Gloss hairspray op een borstel en borstel het haar om het extra glans te geven.

3. Zet het haar vast in een lage paardenstaart met behulp van een elastiekje.

4. Neem een paar lange plukken uit de onderkant van de paardenstaart en draai deze rond het elastiekje. Zet dit vast met wat speldjes.

5. Gebruik een diadeem of ander haaraccessoire en draai de voorste plukken op dezelfde manier als eerst en zet ze vast als knopen.

Voor de finishing touch van deze look is de NIVEA Diamond Gloss Styling Spray het aangewezen product. Deze spray zorgt voor een extra sterke, langdurige fixatie en haar dat lekker soepel aanvoelt. Het geeft de paardenstaart een schitterende glans en houdt het goed in model. (Consumentenadviesprijs: € 4,49)

Tags: , , , , , ,