Calvin Klein Women F/W 2012/12 - NYFW

Calvin Klein Women F/W 2012/13 - NYFW

De laatste jaren, is het merk van Calvin Klein de koning van minimalism geworden en Francisco Costa heeft slechts dat slechts met zijn eigen draai als ontwerper verbeterd. Met als gevolg dat als wij horen dat Calvin Klein weer met een nieuwe collectie komt ¬†niet gelijk denken, ” Met welke ongebruikelijke ontwerpen en motieven komen zij dit jaar,”; maar eerder denken, ” Welke kleuren en stoffen het merk zal verbeteren? ” Het gaat niet over patronen voor dit alle-Amerikaanse merk, maar over vormen, materialen, en gewaagde of subtiele kleuren.

De Spring/Summercollectie van 2012, was het subtiel. In de Fall/ Winter ¬†collectie van 2012-2013 werden volle kleuren zoals zwarte, room, beige, en een opvallend koraal. Er werd ook gebruik gemaakt van leer, wol en andere winterse stoffen. Het opvallendst was Costa’ s gebruik van vormen en lengten, binnen op de overmaatse trend en het idee van bescheiden mode.

Calvin Klein Fall/Winter 2012/13 Show at New York Fashion Week

Verschijningen: Kati Nescher, Zuzanna Bijoch, Nimue Smit, Julia Nobis, de Muse van Arizona, Dempsey Stewart, Bette Franke, Mirte Maas, Cora Emmanuel, Francisco Costa

Tags: , , , ,