1 Zomersjaal, 5 styling tips

1 Zomersjaal, 5 styling tips

De warme wollen sjaals mogen weer omgeruild worden voor lichte en luchtere exemplaren. Een oversized zomersjaal is één van onze favoriete items om onze zomergarderobe mee compleet te maken. Ideaal om je outfit net die extra touch te geven, maar ook als we straks op reis gaan is de zomersjaal een onmisbaar item. Als je op vakantie gaat, zal je koffer waarschijnlijk al vol genoeg zitten met vakantiekleding, schoenen, tassen en een flinke voorraad beauty stuff, maar voor een lichte en luchtige zomerse sjaal is altijd nog wel een plekje te vinden. Want dit is precies de reden waarom de zomersjaal één van onze favoriete zomeritems is: hij neemt niet veel ruimte in, maar je kunt er wel heel veel kanten mee op. Ga je nog een last minute boeken in de mei vakantie, of wacht je tot de zomer? We laten je alvast zien hoe je een zomersjaal op vijf manieren mooi kunt dragen:

1. Go Boho en draai de sjaal in je haar. De hippielook is het helemaal én je beschermt ook nog eens je kwetsbare lokken in de hete zomerzon.

2. Natuurlijk kun je een sjaal ook gewoon nonchalant geknoopt om je nek dragen. Heerlijk als het wat afkoelt ’s avonds of gewoon om je outfit net wat extra’s te geven.

3. Voor een trendy look laat je de sjaal los om je nek hangen, met een riem om je middel.

4. Met een grote voile sjaal creëer je in no time een luchtig halterjurkje voor over je bikini.

5. Knoop ‘m als een pareo om je middel en combineer met zonnebril, hoed en mooie slippertjes en je stylish strandoutfit is klaar!

*Afbeeldingen boven via Intermix.

Op zoek naar meer zomerse mode musthaves? Ga dan ook naar:

 

Tags: , ,