Nina Suess: North Moore Street style, laranga, look monocromático:

Oké eerlijk: het maakt eigenlijk geen zak uit hoe je eruitziet op Koningsdag. Alles wat oranje is, is op deze dag immers mogelijk. Maar voor de fashionlovers onder ons, is Koningsdag nogal een onmogelijke dag. Want hóé creëer een modieuze, fashionable look met die afgrijselijke kleur oranje?! Wees gerust, wij zochten het voor je uit.

Foto’s: Pinterest

Oranje gecombineerd met lichte jeans

koningsdag tips 1
De kleur oranje is nogal moeilijk, maar niet onmogelijk te combineren. Een oranje t-shirt staat bijvoorbeeld érg goed op een lichte jeans (ga voor grijs, wit of licht-denim). Een donkere jeans kan ook, maar dat maakt je look wat simpeler en simpel, dat is niet aan de orde met Koningsdag. Hopelijk gaat de lucht ook nog een beetje oranje schijnen (iets wat zéér onwaarschijnlijk is), want anders gaat dat oranje shirt gewoon verstopt onder een dikke winterjas.

…. Be-halve als jij natuurlijk zo’n on-trend bomberjack met oranje binnenkant hebt weten te scoren! Draag je bomberjack open en klaar is je oranje look. Easy breezy.

Oranje highlights in je haar

haar koningsdag

Say what?! Oranje haar = modieus? YEP! Je moet het volgende goedje wel even in huis hebben, maar mocht je nog ergens een stukje oranje haarkrijt tegenkomen in je kamer, dan móét je deze look echt eens proberen! Met een oranje haarkrijtje kun je heel subtiel oranje highlights in je haar maken. Daarnaast kun je ook gaan voor oranje ombre haar (alleen de haarpunten oranje). Allemaal uitwasbaar natuurlijk! Hey, let’s be honest: hóé vet ziet dit eruit?!

Accessorize your kingsday look

koningsdag tips 2 koningsdag tips 3

De beste manier om modieus voor de (konings)dag te komen, is door voor oranje accessoires te kiezen. Zo creëer je een niet te schreeuwerige, maar hartstikke koningsgezinde look. Extra mooi is om de kleur van je accessoires terug te laten komen in je make-up. Lak je nagels oranje, doe oranje lippenstift op en trek bijvoorbeeld oranje schoenen aan. Zo geef je een dikke vette knipoog naar Koningsdag, maar klópt je look wel en is het geen orange mess.

Kies camel/goud!

koningsdag tips 4

Oké oké, niet helemaal volgens de richtlijnen en misschien zul je een klein beetje vloeken bij de rest van de mensenmassa, maar who cares. Jij valt in ieder geval wel op! Camelgoud is een prachtige manier om toch een oranje tint in je outfit te verwerken, zonder op een stoplicht te lijken. En laat nou die suède seventies items helemaal on trend zijn dit seizoen! Wedden dat jij dit jaar niet de enige bent die gaat voor camel in plaats van knaloranje?

Pastel Oranje Outfit

koningsdag tips 5

Of ‘pastel oranje’ bestaat, weten we niet echt, maar we noemen het even zo voor het gemak. Een zacht-oranje kleurtje is niet alleen leuk voor Koningsdag, maar ook voor de rest van het jaar! Erg mooi in combinatie met andere pastelkleurtjes of lichte denim-stoffen!


Een heel fijne Koningsdag gewenst allemaal! :D

 

Tags: , , , , , , , , ,