Addy for Steps

Addy for Steps 'Print & Colour'

Tijdens een exclusieve voorverkoop in Steps Utrecht Oude Gracht heeft modeontwerper Addy van den Krommenacker donderdag 29 maart het startsein gegeven voor de verkoop van zijn ‘Addy for Steps’ collectie. Gisteren, vrijdag 30 maart, is in alle Steps winkels in Nederland en België de verkoop gestart van het eerste kleurthema ‘Print & Colour’ uit deze speciale, betaalbare collectie. Iedere vrijdag zijn bij Steps in gelimiteerde oplage nieuwe ‘Addy for Steps’ jurken verkrijgbaar in een ander kleurthema.

Addy for Steps

Addy for Steps 'Black & Blue'

De ‘Addy for Steps’ collectie is opgedeeld in drie kleurthema’s met elk een eigen verkoopmoment. Naast het kleurrijke ‘Print & Colour’ zomerthema zijn er nog twee andere thema’s: het ‘Black & Blue’ avondthema speciaal ontworpen voor de gedistingeerde vrouw en de tere ‘Nude’ groep waarvan de speciale trouwjurk ‘Amore dress’ onderdeel uitmaakt. Alle in totaal zestien ‘Addy for Steps’ jurken hebben een toepasselijke Italiaanse naam gekregen omdat het atelier van Addy van den Krommenacker zich in Italië bevindt (Milaan) en de ontwerper zich graag laat inspireren door de stijl van de Italiaanse vrouw. Naast deze jurken bevat de collectie diverse andere items vanaf € 69,95.

Addy for Steps

Addy for Steps 'Nude'

Vrijdag 6 april zal de ontwerper aanwezig zijn in de Steps winkel in Den Bosch om het startsein te geven voor de verkoop van het volgende kleurthema: ‘Black & Blue’. Op vrijdag 13 april start de verkoop van het derde en laatste kleurthema ‘Nude’ en dan bezoekt Addy de Steps winkel in Alkmaar.

Addy for Steps

Addy for Steps 'Amore dress'

Zie ook:
DIT ZIJN DÉ SCHOENENTRENDS VAN DIT SEIZOEN
Vrolijke Beachwear van Primark
FASHION TRENDS TOP 5 LENTE ZOMER 2012
TIJDLOOS EN VEELZIJDIG: EEN WITTE BLOUSE
RIVER ISLAND INTRODUCEERT DE PACHA COLLECTIE

Tags: , , ,