16e Amsterdam Fashion Week

16e Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week zal van 25 tot en met 29 januari plaats vinden op het Westergasterrein. Aan Sjaak Hullekes de eer om het officiële catwalkprogramma van alweer de 16e editie van Amsterdam Fashion Week te openen. Woensdag 25 januari om 19.00 uur staat zijn show op het programma, gevolgd door Bas Kosters om 21.00 uur. De dagen erna zullen gevuld zijn met shows van nieuwe modetalenten en gevestigde namen als Tony Cohen, Spijkers & Spijkers.

Het complete programma van Amsterdam Fashion Week staat per dag vermeld in onze AGENDA.

De Amsterdamse modeweek heeft overigens een kleine naamsverandering ondergaan. Voorgaande jaren was de officiële benaming nog Amsterdam International Fashion Week, maar vanaf nu is het gewoon Amsterdam Fashion Week, wat ook terug te zien is in het nieuwe logo.

AMSTERDAM FASHION WEEK LOGO

AMSTERDAM FASHION WEEK LOGO

Ben je gek op mode, maar behoor je helaas niet tot de happy few die een kaartje kunnen bemachtigen voor de catwalkshows? Dan biedt het Fashion Week Downtown programma uitkomst. Tijdens Amsterdam Fashion Week worden er tal van presentaties, evenementen, modeshows en winkelacties georganiseerd die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Check hier het programma van Amsterdam Fashion Week Downtown.

Tags: , , , , , , , , ,