Behind the scenes Video: Miranda Kerr voor Mango

Behind the scenes Video: Miranda Kerr voor Mango

Het was al een tijdje bekend dat Miranda Kerr het nieuwe gezicht van Mango ging worden en nu zijn dan ook eindelijk de eerste beelden vrij gegeven. Miranda vervangt met deze nieuwe modellenklus Kate Moss die de afgelopen seizoenen te zien was in de Mango campagnes.

Miranda Kerr is vooral bekend geworden als één van de Victoria’s Secret Angels, iets waar de Spaanse modeketen een voorliefde voor schijnt te hebben. Miranda’s collega ‘Angels’ Karlie Kloss en Karolina Kurkova waren in het verleden ook al te bewonderen in de Mango campagnes.

Voor de volledige campagnebeelden moeten we nog even geduld hebben, die zullen pas vanaf februari 2013, samen met de nieuwe collectie, officieel het daglicht zien. Gelukkig worden er meer tipjes van de sluier opgelicht met de behind-the-scenes video van de photoshoot.

Voor wie Miranda Kerr nog niet kent: deze Australische schoonheid begon haar cariere in 1996, toen ze in haar thuisland een modellenwedstrijd won. Ruim tien jaar later, in 2007, mocht ze zich de eerste Australische Victoria’s Secret Angel noemen, toen ze door het lingeriemerk werd gevraagd om Gisele Bündchen te vervangen. Miranda is getrouwd met de Britse acteur Orlando Bloom en samen hebben ze een zoontje.

Bekijk hieronder de behind-the-scenes video van Miranda Kerr voor Mango Spring Summer 13 campagne:

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Fashion Nieuws: Nederlands model Felien Bergman bij Louis Vuitton
Feestdagen Fashion – Kelly Brook Kerstcollectie bij New Look
Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M onthuld in NY
Fashion Nieuws: Keds gaat samenwerken met Taylor Swift
Mode Inspiratie Video: London Punk scene

Tags: , , , , ,