Benetton PIN UP

Benetton PIN UP

Benetton vindt dat truien comfortabel moeten zijn, maar dat ze ook best je vrouwelijke rondingen mogen benadrukken. Daarom komt Benetton met Pin Up, de nieuwe exclusieve technologie in knitwear die vrouwelijke rondingen accentueert. Dag oude slobbertrui, hallo sexy Pin Up trui!

Benetton PIN UP blauw

Benetton PIN UP blauw

Benetton is al jaren markleider als het gaat over knitwear en ze zijn dan ook trots op deze nieuwe technologie. We zullen je de meest saaie technologische details besparen, maar in het kort komt het erop neer dat een nieuwe magic-making techniek de overbodige stof weglaat en werkt met vrijwel onzichtbare naden op strategische plaatsen. Zo worden rondingen niet langer verhuld, maar juist geaccentueerd.

Benetton PIN UP zwart

Benetton PIN UP zwart

De collectie bestaat uit verschillende stijlen voor ieder type silhouet, zo is er een model met een ronde hals en korte mouwen om onder een vest te dragen, een uitdagend model met een grote boothals en een versie met een sjaalkraag. De sexy PIN UP truien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van neutraal wit, grijs en zwart tot fashionable rood, blauw en groen.

Benetton PIN UP 2
Benetton PIN UP
Voortaan dus een trui aan naar je eerste romantische date?

Tags: , , , , ,