Charlotte Kemp Muhl voor Odd Molly

Charlotte Kemp Muhl voor Odd Molly

Odd Molly heeft Charlotte Kemp Muhl gestrikt als het nieuwe gezicht voor Odd Molly’s 2012 campagne. Na de samenwerking met Helena Christensen en Daisy Lowe heeft het Zweedse merk besloten dat het tijd is voor een nieuwe frisse wind. Charlotte en Odd Molly zijn geen vreemden voor elkaar. Het Amerikaanse model heeft al heel wat fashionshows voor Odd Molly gelopen en vanaf nu mag ze zich dus officieel het nieuwe campagnemodel noemen.

Charlotte Kemp Muhl is een Amerikaans model en actrice geboren in 1987 in Atlanta, Georgia. Op haar dertiende is ze begonnen als fotomodel en op haar zestiende was ze het jongste model ooit dat op de covers verscheen van UK´s Harper´s en Queen Magazine. Muhl heeft gewerkt voor merken als Tommy Hilfiger, Sisley, D&G, Donna Karan, Maybelline, Swarowski en J.LO, het merk van Jennifer Lopez. Charlotte houdt zich momenteel bezig met acteerlessen in Los Angeles en New York en is samen met haar vriendje Sean Lennon een muziekband begonnen: ‘The Ghost of A Saber Tooth Tiger’.

De shoot met Charlotte voor de Odd Molly 2012 campagne staat gepland voor 27 juni aanstaande in New York en zal geschoten worden Warwick Saint. Warwick is sinds de jaren negentig een ’household name’ en werkt voor onder meer Nike, Diesel en Costume National en heeft al vele bekende Hollywoodsterren geportretteerd, zoals Drew Barrymore, Cate Blanchett en Sharon Stone.
De styling van de shoot zal worden gedaan door sterrenstylist Jonas Hallberg. Hallberg heeft onder andere Megan Fox, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Jessica Alba, Cameron Diaz, Sharon Stone, Mary-Louise Parker en Jessica Biel gekleed en gestyld. De campagne zal vanaf januari ‘12 te zien zijn in de grotere fashion magazines. Zodra wij de eerste beelden voor je hebben, zullen we deze natuurlijk graag met je delen.

Tags: , , , ,