Comeback van een Modetrend: Puntige Pumps (yes!!)

Comeback van een Modetrend: Puntige Pumps (yes!!)

Na een periode van hoger-dan-hoge plateauzolen is het nu weer de beurt aan de klassieke puntige pumps met stiletto hak. And we love it!

Tuurlijk, hoe hoger de plateauzool, hoe langer je benen lijken. Maar wees eerlijk, die joekels van plateauzolen en enorme hakken maken de schoenen er niet bepaald eleganter op. Nee, als het echt op ultra vrouwelijk, sexy en elegant aankomt, dan zijn het altijd nog de klassieke puntige pumps met een dunne twaalf centimeter hoge stiletto hak die je outfit echt een wow-factor geven.

Door de dunne hoge hak en de puntige neus passen deze pumps perfect bij de grafische modetrends van dit seizoen. Het beeld van deze klassieke pumps doet meteen denken aan mantelpakjes, kokerrokken en strenge brilletjes, maar veel leuker is het om met contrasten te spelen. Draag bijvoorbeeld een paar felgekleurde puntige pumps onder een boyfriend jeans of een chino met opgerolde pijpen. Een dikke hit dit seizoen zijn de two-tone puntige pumps met een zilveren/gouden of gekleurde neus. Verder zien we veel su├Ęde en is knalblauw echt een trendkleur en voor wie nog geen genoeg heeft van dierenprintjes: ook de pumps met luipaardprint en slangenprint zijn nog altijd blijvertjes.

Ben jij klaar om je punt te maken dit seizoen?

Afbeelding boven: Intermixonline.com.

Lees en bekijk meer Modetrends Lente en Zomer 2013:

Modetrends Lente en Zomer 2013: Streepjes met de Franse slag
Modetrends Lente en Zomer 2013: Rock Chic nieuwe stijl
Modetrends Lente en Zomer 2013: Mix & Match Bloemenprints
Modetrends Lente en Zomer 2013: H&M Trend Guide Video
Modetrends Lente en Zomer 2013: Sisley SS13
Voorproefje Modetrends Lente en Zomer 2013 van MET
Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway

Tags: , , , , , , ,