Het eigenwijze merk Daite is nu online te koop! Liefhebbers van de unieke prints en de kleurrijke kleding van Daite kunnen vanaf vandaag middels een enkele druk de allermooiste items heerlijk laten thuisbezorgen. Net op tijd om je garderobe nog te verrijken met die fraaie winterjas of om gewoon dat ene fijne jurkje te bestellen. Overzichtelijk en inspirerend: de Daite webshop.

Daite opent haar webshop feestelijk met toppers uit haar reguliere collecties. In januari 2011 zal er zich een echte primeur aandienen, namelijk een limited edition kinderlijn. Kun je eindelijk dezelfde jas of jurk, ook voor je dochter kopen. Hoe ‘cute’ is dat?! In de Daite webshop kun je alvast een sneak preview van deze bijzondere kinderlijn bekijken.

Daite maakt online winkelen voor iedereen wel heel erg makkelijk. De prachtige en zeer gedetailleerd 3D foto’s geven samen met een duidelijke omschrijving van de items een levendig beeld. Geen teleurstellingen bij de levering dus. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent, of niet de juiste maat hebt gekozen, kun je de items altijd retourneren. De Daite webshop is zowel voor Nederland, als België toegankelijk. Kortom alles wat wij vrouwen graag willen is nu te vinden onder één digitaal dak op www.daiteshop.com!

Lees ook:
Desigual opent webshop
Claudia Sträter opent webwinkel
Zalando – Schoenen en Fashion online nu ook in Nederland!
Webshop Tip: Sans-Online
Online Shopping Tip: Fbay.nl – Grootste online schoenenveiling
Modesites.nl – Nieuw modeportaal voor fashion lovers en shopping addicts
Online fashion, lingerie & accessoires shoppen bij Onlinewinkelplein.nl
Online Boutique TiGA-TiGA: high-end schoenen, tassen & accessoires
Online Shopping Tip: Garden of Fashion
Blacksheeproad.com: de nieuwe online shopping street
Cafe Moda – Webshop voor fashionista’s met een schoenentic
Jurkenparadijs Dresses Only opent webwinkeldeuren
Moschino opent online shop
Gsus opent webshop
Miss Sixty opent online store
InWear lanceert online winkel