Het Spaanse modemerk Desigual verscheen aantal jaren geleden voor het eerst in ons land en is intussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Vrolijke regenboogkleuren, opvallende prints, speelse vormen, dat is Desigual.

‘Me and you’, zo luidt de catchy slogan van de nieuwe collectie van Desigual. Met deze slogan hoopt het Spaanse merk onze kijk op de wereld net dat tikje positiever te maken. Deze emotionele boodschap maakt duidelijk dat Desigual niet alleen het leven, maar ook mode ziet als een aaneenschakeling van relaties tussen Me en You. In de ‘Me and You’ collectie wordt gebruik gemaakt van zomerse kleuren, frisse materialen en natuurlijke, met de hand bewerkte stoffen. Jeans met oog voor detail, asymmetrische jassen met wel duizend knopen en T-shirts met leuke prints en grappige boodschappen. Typisch Desigual blijft het samenspel van patchwork en felle kleurtjes in deze collectie hebben de ontwerpers ook voor luxueuze en glanzende stoffen gekozen.

‘We hopen dat er in elke garderobe op de wereld minstens één Desigual kledingstuk pronkt.’ Opdat deze droom werkelijkheid zou worden, zorgen de ontwerpers van Desigual ervoor dat de kledij vrolijk en optimistisch is, zodat mensen die ze dragen spontaan een glimlach op hun gezicht krijgen.

Bekijk de Spring/Summer 2009 collectie van Desigual op www.Desigual.com. En om alvast een tipje van de sluir op te lichten hebben we ook alvast een campagnefilmpje voor je.

Lees ook:
Romantische Lente Lingerie van Hunkemöller