Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta

Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta

Je zult maar model zijn én fashionblogger én stylist én ook nog eens succesvol zijn in alledrie! Hanneli Mustaparta is zo’n fashionable wonderkind en daarom heeft Diesel haar gevraagd als het nieuwe gezicht van de Diesel Black Gold SS13 ready to wear collectie. Een campagne waarvoor Hanneli dus niet alleen het model is, maar ook zelf de styling voor haar rekening heeft genomen. Gelukkig kan ze niet tegelijk voor én achter de camera staan, anders had ze de campagne vast en zeker ook nog zelf willen fotograferen.

Dat Hanneli een indrukwekkend gevoel voor fashion en stijl heeft moge duidelijk zijn, maar Diesel heeft haar ook gekozen vanwege haar rock chic attitude en haar zelfverzekerde sexiness, iets wat perfect past bij de Diesel Black Gold collecties. De zwart/witte campagnebeelden ogen scherp en puur, waardoor de moderne en sophisticated uitstraling van de collectie geweldig mooi tot z’n recht komt.

‘I enjoyed the creative process from beginning to end’, vertelt Hanneli Mustaparta. ‘From seeing the collection for the first time at the Diesel Black Gold showroom in New York, playing and putting the looks together and seeing it come alive in the studio with the photographer Theo Wenner, whose work I really admire.’

De Diesel Black Gold SS13 collectie heeft een sportieve streetstyle touch, maar dan luxer en een tikkeltje meer gepolijst. De drie looks die Hanneli draagt in de campagne laten de key items van de collectie zien: een bikerjacket in een rubber-achtig leer, een wit ‘optic’ bikerjack  met rits in leer met een unieke paper touch en een ongeverfde 5-pocket jeans met een grafitti print.

Diesel Black Gold SS13 met Hanneli Mustaparta

Diesel Black Gold SS13 met Hanneli Mustaparta

 

Diesel Black Gold SS13 - Hanneli Mustaparta

Diesel Black Gold SS13 - Hanneli Mustaparta

Wil je meer zien van Hanneli en Diesel Black Gold? Zorg dan dat je de live streaming van de AW13/14 fashionshow in New York op 12 februari niet mist via www.dieselblackgold.com!

Misschien vind je dit ook leuk:

Preview van de Rihanna for River Island collectie
Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video
Poppy Delevingne voor Vero Moda Spring 13 - Video
Lake Side en Nina June gaan samenwerking aan
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango

Tags: , , , , , ,