DIESEL DIVINA BAG - LOVED BY CELEBRITIES

DIESEL DIVINA BAG - LOVED BY CELEBRITIES

Gek op denim? Met de Diesel Divina bag draag je je favoriete denim voortaan gewoon altijd bij je! Topmodel Maryna Linchuk, Alessandra Ambrosio, actrice Rosario Dawson en zangeres Keri Hilson zijn al met deze stoere oversized bag gespot. En wij snappen wel waarom!

Een mooie jeans wordt alleen maar mooier als je ‘m vaak draagt en met de Divina bag van Diesel is dat precies zo. Deze iconische tas is gemaakt van premium denim op dezelfde manier als de denim lijnen en ondergaat hetzelfde wassing proces als dat van 5 pockets. Het resultaat: gearceerde kleureffecten en een natuurlijke used look. Gepersonaliseerd met de Diesel vlag en verrijkt met lederen hengsels en trims.

De Divina bag is de perfecte tas voor alle dagelijkse situaties. Of je nu naar je werk gaat, een dagje shoppen of een weekendje weg. De zachte vouwbare constructie van de zijkanten is perfect geproportioneerd met de grootte en biedt het comfort van een schoudertas, maar tegelijkertijd ook extreem veel ruimte als de driedimensionale vorm geopend is.

Nu alleen nog kiezen welke van de drie het gaat worden! (verkoopprijs: €209 verkrijgbaar via store.diesel.com)

Tags: , , , , , , , , , , , ,