We kunnen allemaal niet wachten tot de zon volop gaan schijnen en we met een cocktail in de hand, een zonnebril op het hoofd en een nieuwe bikini aan op een wit zandstrand liggen. Helaas laat de zomer nog even op zich wachten, maar gelukkig zijn de swimwear trends al wél bekend. Wij zetten ze vast op een rijtje want: een goede voorbereiding is het halve werk.

Ook al lijkt het een eeuwigheid te duren voordat het weer zomer is… de voorpret kan alvast beginnen. Zand tussen je tenen, sproeten in je gezicht en een bruine huid: we can’t wait. Ben jij stiekem al aan het kijken naar welke bikini je dit jaar meeneemt op vakantie? Wat dacht je van bijvoorbeeld een ruches of fringe bikini? In 2015 waren die al hotter dan hot, maar ook in 2016 zien we ze weer in het straat -eh- strandbeeld! Ook zijn de powerful printjes helemaal hip. Ga deze zomer voor een bloemenprint, een paisleyprint, of een mix van verschillende prints: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Check hier alle swimwear trends van 2016!

#1 De high waist bikini

swimwear trends 1

 

 

Niet iedereen voelt zich even comfortabel bij een bikini. De gedachte aan een bikini kan je best onzeker maken en jouw sportschema om die bikini proof body is halverwegefebruari al in de soep gelopen. But no worries! Dit jaar is er een bikinitrend die werkelijk voor iedereen draagbaar is. De high waist bikini (hoog op de heupen) verbloemt dat buikje een beetje én doen je benen langer lijken. I-de-aal!

#2 Het badpak 2.0

swimwear trends 2

Naast de mooiste bikini’s, kwamen er ook veel badpakken langs op de catwalks! Ja hoor: de badpak 2.0 is hier en is dé musthave voor de zomer van 2016. Oké, het badpak heeft misschien niet echt een sexy imago, maar dat wordt dit seizoen wel anders! Daarbij dragen ze ook hartstikke prettig en heb je geen last van afzakkende topjes. De badpaktrends zijn voornamelijk: open-backs, cut-out, prints en laag uitgesneden hals.

#3 Swimwear = FUN!

swimwear trends 3

De catwalks barsten van de ironische, speelse kleding. Van cartoons tot kroontjes als accessoire (gespot bij Saint Laurent): we hoeven onze kleding deze zomer in ieder geval niet té serieus te nemen. Het mag allemaal wel wat ‘met een knipoog’ worden gebracht.

En we moeten zeggen: wij worden spontaan vrolijk van deze grappige bikini’s.

Tags: , , , , , , , , ,