Don't be like the rest of them, darling... Meet Lady Derringer!

Don't be like the rest of them, darling... Meet Lady Derringer!

Yep, het is zover. We zijn weer eens verliefd.. op een lady zelfs! Lady Derringer is the new object of our affection. Dit Nederlandse T-shirt label van ontwerper Romy Heezen laat ons fashion hart sneller kloppen!

Natuurlijk kun je via een aantal webwinkels je T-shirts aan de man brengen, maar je kunt je lancering ook ‘gewoon’ tijdens New York Fashion Week doen, zoals Lady Derringer het deed. Na deze spraakmakende introductie in de internationale modewereld wordt Nederland gelukkig niet vergeten en kunnen wij nu ook de limited edition tees shoppen.

‘Don’t be like the rest of them, darling’ is het credo van het nieuwe T-shirt label, wat haar naam heeft ontleend aan het gelijknamige damespistool met parelmoer handvat; stoer, gewaagd, maar tegelijkertijd vrouwelijk en stijlvol. Lady Derringer is ontstaan uit de behoefte om authentiek en onderscheidend te zijn, iets waar wij fashionista’s allemaal naar op zoek zijn. De effertlesly cool designs passen in de straten van Parijs tot Tokio en van de rode loper tot de walk of shame. En om authentiek en onderscheidend te blijven, worden alle Lady Derringer designs uitgebracht als limited edition van slechts 500 wereldwijd.

De eerste collectie van Lady Derringer bestaat uit zes T-shirts en sweaters voorzien van expressieve prints, uitdagende quotes en opengewerkte details op de rug. De easy-to-wear shirts zijn 100% eerlijk geproduceerd en gemaakt met uitsluitend hoogwaardige materialen. De collectie, geïnspireerd door de Amerikaanse popcultuur, wordt gekenmerkt door rock & roll invloeden en vintage looks en kan het best worden omschreven als ‘Urban Chic’.

Lady Derringer wordt verkocht via derringerdesigns.com en bij geselecteerde verkooppunten in New York, St. Barths, Londen en Amsterdam.

Lees meer Fashion Nieuws:

Are You Swedish? brengt Carin Wester naar Nederland
Nieuw Vintage-Inspired Modelabel: Bannou by Faranak
Nieuwe shoe candy uit Nederland: L’enfant Terrible
Isabel Marant voor H&M! VIDEO

Tags: , , , , , ,