CREATIEF OP COMMANDO: DRAAGBARE KUNST

CREATIEF OP COMMANDO: DRAAGBARE KUNST

Natuurlijk kun je lekker save voor een leren bandje of een zilveren slavenarmband gaan, maar voor dames met lef zijn er de uitbundige handgemaakte exemplaren van Creatief op Commando, een initiatief van creatieveling Nina Valkhoff. Deze handbeschilderde houten armbanden zijn ware kunstwerkjes, die ook nog eens reuze betaalbaar zijn. Kijk, daar houden wij van!

In de collectie van Creatief op Commando zitten een heleboel kleurrijke exemplaren die regelmatig wordt aangevuld. Naast de ‘gewone’ polssieraden zijn er ook nog DELUXE armbanden. Deze zijn extra gedetailleerd en uniek: elk ontwerp wordt maar 1 maal uitgevoerd. Maar de naam Creatief op Commando zegt het natuurlijk al een beetje, je kunt ook je eigen ontwerp laten vertalen naar een armband. Wil je bijvoorbeeld die foto van jou en je vriendin terug zien of zoek je al eeuwen naar het sieraad dat perfect met die geweldige outfit matcht, Nina Valkhoff maakt het voor je.

Naast armbanden vind je bij Creatief op Commando ook andere sieraden en bijzonder leuke items voor in huis. Neem dus snel een kijkje op www.CreatiefopCommando.nl.

Tags: , , , , , , , , , , ,