BILLOW: DE WINTERSE FLIPFLOPS

BILLOW: DE WINTERSE FLIPFLOPS

Het succesverhaal van de FitFlops krijgt een vervolg. Na de release van het eerste paar ergonomische work-outslippers liep het meteen storm: duizenden vrouwen wilden hun voeten verwennen – en tegelijk hun benen en billen strakker trainen. En nu is er speciaal voor alle FitFlop-verslaafden ook een winters model uitgebracht: de Billow.

Omdat het in deze tijd van het jaar te koud en te nat is om met je blote voeten de buitenwereld tegemoet te treden heeft FitFlop een heerlijk warme, winterse variant ontworpen. Een modieuze, hoge, gevoerde slip-on die je voeten een zeer aangenaam, lekker warm en cosy gevoel geven. Hip, warm én beter voor je algemene fysieke conditie, want net als bij de andere FitFlop modellen krijg je ook van de Billow in no time strakkere benen en een steviger derrière.

De Billow FitFlop is vanaf december verkrijgbaar in de kleuren Chocolate, Mushroom en Black voor 124,95 euro. Als jij er zeker van wilt zijn dat je een lekker warm paar zult bemachtigen, kun je de schoenen nu ook alvast reserveren! Voor meer informatie kun je terecht op www.TheFitFlop.com en www.FitFlopShop.nl.

Tags: , , , , , , , ,