Fashion Film Trend: FotoFloor presenteert Crinis.13

Fashion Film Trend: FotoFloor presenteert Crinis.13

In navolging van de fashion film trend in New York presenteert het Nederlandse modefotoduo FotoFloor de korte, poëtische film Crinis.13. In de fashion film speelt topmodel Soekie de hoofdrol. De film is gemaakt in samenwerking met hairstylist Ilham Mestour, Caviar Content en Woodwork.

Het zal je vast al opgevallen zijn dat de Fashion Film Trend een grote plaats inneemt in de modefotografie van dit moment. Nog meer dan anders laten modemerken korte avantgardistische en visueel poëtische filmpjes maken om een sfeerbeeld van hun merk of collectie neer te zetten. Daarbij zoeken veelal modefotografen het experiment op met topmodellen, hair & make-up artists en postproductiehuizen. Zo ook in deze korte Fashion Film van FotoFloor. Crinis.13 is een ‘hair orgasm’ waarin topmodel Soekie intrigeert met haar weelderige haardos. Digitale beelden vervormen tot betoverende, caleidoscopische bewegingen. FotoFloor heeft zich daarbij laten inspireren door Escher, Man Ray, Fernand Léger en de Dada kunststroming.

Floor Stoop vormt sinds 2005 met Mike van der Giessen het fotoduo FotoFloor, met een specialisatie in fashion, beauty en celebrity portretten. Hun foto’s zijn gepubliceerd in talrijke, toonaangevende magazines. Daarnaast wordt in opdracht ook gefotografeerd voor internationale modemerken en platenlabels. Met vrij werk exposeert FotoFloor in galeries wereldwijd.

Bekijk hieronder de Fashion Film Crinis.13: 

Meer Fashion Video’s zien? Ga dan ook naar:

H&M Catwalkshow @ Paris Fashion Week - Fashion Video
Fashion Inspiratie: Jessica Hart voor Only Fashion Video
Rihanna for River Island @ London Fashion Week – Video
Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video
Fashion Inspiratie van Dagmar - VIDEO Dagmar AW13
Poppy Delevingne voor Vero Moda Spring 13 - Video
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango
Modetrends Lente en Zomer 2013: H&M Trend Guide Video
Zin in de lentemode van 2013! H&M Lookbook SS13

Tags: , , ,