Fashion Inspiratie voor Lente en Zomer 2013: Scapa Lookbook

Fashion Inspiratie voor Lente en Zomer 2013: Scapa Lookbook

Zou jij ook zo graag je warme winterjas willen inruilen voor lichte en luchtige tops, shortjes en slippertjes? Wij wel! Wat ons betreft heeft de winter lang genoeg geduurd en is het hoog tijd voor Fashion Inspiratie voor Lente en Zomer 2013. Weet jij al wat je aantrekt als straks de eerste warme zonnestralen doorbreken? Als het aan Scapa ligt gaan we voor een cocktail aan kleur. Het Belgische modelabel trapt de zomer af met een heerlijke mix aan felle pasteltinten.

Bij Scapa zien we voor het nieuwe seizoen pistachegroen en zalmroze voor lange, gracieus geknipte jasjes die je het mooist draagt op smalle broeken. De bloemenprint – een van de hotste modetrends voor lente en zomer 2013 – is een tikkeltje grafisch en fleurt zomerjurkjes, losse tunieken, zijden blouses, jersey jasjes en zelfs denim op. Een andere print die in de nieuwe collectie van Scapa een grote rol speelt is het sierlijke kasjmier-motief. Deze print verenigt de pasteltinten en zien we terug op broeken, smalle jasjes en fijne zomerjurkjes. Tops, losse asymmetrische truien en jurken met korte mouwtjes in goudlamé geven je lentelook een subtiele touch of glamour. De pittige pasteltinten worden ook gebruikt voor de handtassen in suède en leer die de zomerse cocktail van Scapa compleet maken.

Voor wie al die felle pastels en prints een tikkeltje te druk vindt, is er ook een tweede thema met verschillende blauwtinten gecombineerd met wit en beige. Klassieke jasjes in  cool wool of langere vesten met een lederen sluiting worden gedragen met zijden rokken en tops met een Afrikaans-aandoende bloemenprint of vrouwelijke chiffon blouses met vollants.

Het derde en laatste thema van Scapa speelt met beige- en zandtonen voor een ongedwongen, relaxed look waarbij de nadruk ligt op losse, soepele truien in viscose en tuniekjurkjes in daim. Ook hier figureren fraaie prints: een grafische bedrukking die zebrastrepen en tropische bladeren evoceert, of een geometrisch-abstracte print met bruine, beige en écru blokken en vegen. Handtassen krijgen een crocoprint mee of combineren leder met canvas.

Wat wordt jouw lentelook? Doe alvast de nodige fashion inspiratie voor lente en zomer 2013 op met de lookbook foto’s hieronder:

Scapa Lookbook 1

Scapa Lookbook 1

 

Scapa Lookbook 2Scapa Lookbook 2

 

Scapa Lookbook 3

Scapa Lookbook 3

 

Scapa Lookbook 4

Scapa Lookbook 4

 

Scapa Lookbook 5

Scapa Lookbook 5

 

Scapa Lookbook 6

Scapa Lookbook 6

 

Scapa Lookbook 7

Scapa Lookbook 7

 

Scapa Lookbook 8

Scapa Lookbook 8

 

Scapa Lookbook 9

Scapa Lookbook 9

 

Scapa Lookbook 10

Scapa Lookbook 10

Meer Fashion Inspiratie voor Lente en Zomer 2013 opdoen? Ga dan ook naar:

Modetrends Lente en Zomer 2013: Rock Chic nieuwe stijl
Fashion Inspiratie van Dagmar - VIDEO Dagmar AW13
Modetrends Lente en Zomer 2013: Mix & Match Bloemenprints
Modetrends Lente en Zomer 2013: Streepjes met de Franse slag
Fashion Inspiratie van Dagmar - VIDEO Dagmar AW13
Leer & Etnische invloeden: Goosecraft Lente en Zomer collectie 2013
Modetrends Lente en Zomer 2013: H&M Trend Guide Video
Modetrends Lente en Zomer 2013: MEXX Metropolitan
Modetrends Lente en Zomer 2013: Sisley SS13
Voorproefje Modetrends Lente en Zomer 2013 van MET
Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway

Tags: , , , , , , , ,