Fashion Nieuws: Claes Iversen voor WE Fashion - fotocredits by RVDA

Fashion Nieuws: Claes Iversen voor WE Fashion - fotocredits by RVDA

Leuk fashion nieuws voor iedereen die altijd al graag een Claes Iversen in zijn kast wilde hebben: De jonge talentvolle designer ontwerpt namelijk voor WE Fashion een vijftal feestelijke jurken, speciaal geschikt voor de feestdagen. Onder de naam WE& Claes Iversen zal de feestelijke jurkencollectie vanaf 19 november in geselecteerde WE Fashion winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en via wefashion.com te koop zijn.

Peter Ingwersen, Creative Director WE Fashion, is blij met de samenwerking: ‘Het biedt voor zowel WE Fashion als Claes Iversen een mooie kans. Onze klanten kunnen nu een echte designerjurk aanschaffen en Claes kan zijn werk presenteren aan een breed publiek. Een win-win situatie.’

Claes Iversen (1977) is in Nederland onder modekenners al een bekende naam, zo opende de van oorsprong Deense designer afgelopen zomer nog de Amsterdam Fashion Week met een wervelende show. Zijn collecties kenmerken Zijn collecties kenmerken zich door een ultravrouwelijk silhouet, luxueus materiaalgebruik en oog voor detail gecombineerd met een flinke dosis glamour. Dat belooft dus wat voor de WE& Claes Iversen jurkencollectie. We zijn benieuwd!

Tags: , , , , ,