Lois Jeans bestaat 50 jaar

Lois Jeans bestaat 50 jaar

Fashion Nieuws: Lois Jeans bestaat 50 jaar en viert dit met de Lois Legends collectie, een jubileumcollectie met een ode aan de klassiekers uit het roemruchte verleden van Lois.

Iedereen die in de jaren 70 en 80 is opgegroeid kent Lois Jeans. Het van oorsprong Spaanse merk met de bekende stier in het logo was het nummer 1 jeansmerk van die tijd. Met de speciale Lois Legends jubileumcollectie, ter ere van het 50 jarig bestaan van het jeansmerk, brengt Lois een ode aan deze vervlogen tijden. Iconen van toen, maar dan in een modern nieuw jasje (of broekje), uiteraard met een heerlijk retro sausje erover. Wordt 2012 het jaar van de comeback van de Lois jeans?!

De Lois Legends collectie bestaat onder andere uit een remake van The One, de eerste jeans die Lois een halve eeuw geleden op de markt bracht. Uiteraard is er in de jubileumcollectie ook een plekje voor het iconische jeans jack, het spijkerjack waar echt iedereen in de jaren 70 in liep. Verder zien we een update van de jeansblouse, in deze collectie voorzien van hippe studs en een vlinderafbeelding op de rug en tot slot het bekende logo T-shirt in knalgeel. Modeklassiekers die bij elke dertiger of veertiger een heerlijk nostalgisch modegevoel zullen oproepen.

De jeans is wat ons betreft een tikkeltje te retro, maar het jeansjack en het logo T-shirt zouden we zeker in onze kast willen hebben. Wat vind jij van de Lois Legends collectie?

Lois Legends collectie

Lois Legends collectie

De Lois Legends collectie is vanaf september 2012 te koop.

Loisdenim.com

Lees ook:
Modetrend Ethnic - Inspiratie voor nu en het najaar
Are You Swedish? The Cool Sports Collection
Wrangler FW12 - Keep True website
Diesel FW 12 Campagne - Screentest met topmodellen
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants
Modetrend - Paisley Print is hot!
MODETREND Jeans met een print
BENETTON PIN UP DENIM - Wonder Jeans!

Tags: , , , , , , , ,