Fashion Nieuws: WE & Claes Iversen collectie

Fashion Nieuws: WE & Claes Iversen collectie

We vertelden je in eerder Fashion Nieuws al dat Claes Iversen voor WE een collectie voor de feestdagen ging ontwerpen en we weten nu hoe de designerjurken eruit komen te zien: elegant, supervrouwelijk en black, ultra black!

De WE & Claes Iversen collectie bestaat uit vijf feestelijke jurken speciaal ontworpen om zo stijlvol mogelijk te genieten van de eindejaarsperiode. De little black dress is een favoriete klassieker als je zowel classy, als zelfverzekerd ten tonele wilt verschijnen en daarop heeft Claes deze vijf jurken dan ook gebaseerd. De jurken hebben allemaal de typische Claes Iversen handtekening: elegant door eenvoud, gebruik van luxe stoffen zoals tule en organza en een ultravrouwelijk silhouet.Elke jurk bevat bovendien een referentie naar eerdere creaties van de modeontwerper. De verkoopprijs van de jurken ligt tussen 79,95 euro en 149,95 euro.

De WE & Claes Iversen collectie zal op 19 november gelanceerd worden in de WE winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd om de man achter deze prachtige ontwerpen te ontmoeten, dan ben je bij deze uitgenodigd voor een meet & greet tussen 12.00 en 14.00 uur.

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Fashion Nieuws: Claes Iversen ontwerpt feestelijke jurken voor WE Fashion
Fashion Nieuws: Keds gaat samenwerken met Taylor Swift
Fashion Nieuws: Hunkem├Âller Pink Collectie voor het goede doel
Fashion Nieuws: Nederlands model Felien Bergman bij Louis Vuitton
Fashion Nieuws: TESSA KOOPS is Back!
Fashion Nieuws: Jessica Hart voor Only
Fashion Nieuws: Vero Moda viert 25 jaar in Fashion
Fashion Nieuws: Helena Christensen onwerpt eigen lingerielijn voor Triumph

Tags: , , , , ,