Fashion Nieuws: Vero Moda 25 jaar!

Fashion Nieuws: Vero Moda 25 jaar!

Fashion Nieuws: Deze herfst is het 25 jaar geleden dat Vero Moda werd gelanceerd. 25 jaar in Fashion, dat is een jubileum wat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Vero Moda viert het feestje dan ook wereldwijd in 40 landen met een speciale campagne die donderdag 28 september van start zal gaan en waarin Alexa Chung, fashionable as always, weer te bewonderen is.

Speciaal voor deze gelegenheid zijn er in oktober acht Celebration stijlen verkrijgbaar, waaronder de feestelijke ‘jana lurex blazer’ die Alexa op het campagnebeeld boven draagt. Een echte musthave voor je herfst garderobe, volgens stylist Christopher Niquet, verantwoordelijk voor de styling van de campagne: ‘Dit is een van de items die je echt wilt hebben dit seizoen. Het is veelzijdig en classy en brengt een beetje glamour mee naar kantoor, maar is ook een cool jasje om te dragen op een feestje. Draag het jasje open om een mooie losvallende top wat extra stijl te geven, of knoop ‘m dicht voor een slanker silhouet.’

Vero Moda 'Jana' lurex blazer uit de Celebration collectie

Vero Moda 'Jana' lurex blazer uit de Celebration collectie

Naast de blazer kunnen we in de Celebration collectie nog een aantal tops, een jas en een gebreide glitter trui verwachten. Check www.veromoda.com voor meer informatie.

 

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Fashion Nieuws: Helena Christensen onwerpt eigen lingerielijn voor Triumph
Fashion Nieuws: Sylvie van der Vaart opnieuw in Hunkemoller commercial
Fashion Nieuws: Higher Heels van United Nude voor Lady Gaga
Fashion Nieuws: Claes Iversen ontwerpt feestelijke jurken voor WE Fashion
Fashion Nieuws: Kate Moss showt Mango Herfstcollectie 2012
Fashion Nieuws: Lois jeans viert 50 jarig jubileum met Lois Legends

Tags: , ,