Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M lancering in NY

Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M lancering in NY

De Maison Martin Margiela voor H&M collectie werd gisteren voor het eerst getoond in New York. De unieke samenwerking en de lancering van de collectie werd gevierd met een fashionable party in een mysterieus verlaten gebouw met meer dan 1000 gasten, uiteraard met hele beroemde namen op de guestlist. Zo kwamen onder andere Doutzen Kroes, Selma Blair, Julienne Moore en Sarah Jessica Parker kijken naar wat het avantgardistische modemerk voor de high street winkelketen heeft ontworpen. Ook Helena Christensen was van de partij, gekleed een aansluitend zwart leren Margiela jurk en matching enkellaarsjes met doorzichtige plastiglas heels.

De langverwachte collectie werd nu eens niet op een catwalk geshowd, in plaats daarvan werden de gasten getrakteerd op een artistieke dansvoorstelling van choreografe Anne Teresa de Keersmaeker. Een unieke versmelting van kunst en mode, iets wat natuurlijk perfect past bij Maison Martin Margiela, het modehuis wat bekend staat om haar conceptuele en edgy ontwerpen.

Bekijk hieronder de Fashion Video voor een sfeerimpressie van het event in New York en een sneak peek van de collectie die vanaf 15 november in de H&M winkels verwacht wordt:

Meer Fashion Video’s bekijken? Ga dan ook naar:

Mode Inspiratie Video: London Punk scene
Mode Inspiratie Najaar 2012: Wildfox Star Crossed Lovers VIDEO
Fashion Nieuws: Tommy bag voor het goede doel + behind the scenes Video
Mode Inspiratie: Anna Dello Russo for H&M Event Video
Mode Inspiratie – Marlies Dekkers Fall 2012 Campagnebeelden en Video
Mode Inspiratie voor het Najaar 2012 - Diesel Fit your Attitude Video's
Meer Modetrends voor het Najaar 2012 - H&M trendguide Video
Mode Inspiratie: VILA Confidence is not for Sale!
Mode Inspiratie Najaar 2012: Stine Riis voor H&M - Fashion Video
Mode inspiratie: Chanel Obsessions Video

Tags: , , ,