Sylvie van der Vaart in HKMX by Hunkemoller

Sylvie van der Vaart in HKMX by Hunkemoller

Als we de Fashion Video van Sylvie zien voor de Hunkemoller HKMX Sportcollectie, snappen we meteen hoe ze aan dat prachtige lijf komt! Ben jij na de vakantie ook toe aan een stevige workout? Dan is de HKMX by Hunkemoller sportcollectie wellicht jouw beste fashionable maatje in de sportschool. Een collectie met oog voor detail en die zowel sport basics als fashion items omvat. Of je nu een uurtje gaat hardlopen, of wilt ontspannen met yoga, hiermee kom je in ieder geval goed mee voor de dag!

De collectie bestaat uit verschillende levels sportbeha’s, een top, t-shirts, hoodie, broek, short, legging in twee verschillende lengtes en sportsokken in 2-pack. Deze items kun je onderling goed combineren door de zwarte uitvoering met funky neon pink details: een grote trend in Active Wear.

Als lingeriespecialist kun je er bij Hunkemoller vanuit gaan dat het met de sportbeha’s wel goed zit. Ze hebben dan ook drie verschillende levels sportbeha’s opgenomen, voor zowel lichte als zwaardere activiteiten.

De collectie bestaat naast de drie sportbeha’s uit een comfortabele hoodie, een gestroomlijnde top met een cross back waarin een beha zonder beugels is verwerkt en een T-shirt met mesh aan de achterzijde in de kleuren zwart en neon pink. Bijbehorend een lange broek met elastische katoenkwaliteit, een short, een korte legging en een driekwart legging met een mesh inzet aan de achterzijde. De sportsokken in 2-pack maken de collectie compleet. Alle items zijn uitgevoerd in materialen die hier speciaal voor uitgezocht zijn. De kleuren van deze HKMX collectie matchen met elkaar en de sportlijn bevat veel neon pink details.
De collectie bekijken? Ga dan naar Hunkemoller.nl.

Alvast wat sportieve inspiratie opdoen voor je zelf de gym induikt? Bekijk dan de sportieve fashion video van Sylvie hieronder:

Hunkemoller.nl

Ben jij van de sporty fashion? Dan vind je dit mogelijk ook leuk om te bekijken:

Mode Musthaves Najaar 2012 - Suede All Stars van Converse
Are You Swedish? The Cool Sports Collection
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , ,