HUNKERMOLLER -FEESTDAGEN FASHION TIP SEXY IN SHAPEWEAR

HUNKERMOLLER -FEESTDAGEN FASHION TIP SEXY IN SHAPEWEAR

Ken je de scene nog uit Bridget Jones’s Dairy waarin ze die onooglijke grote corrigerende slip draagt? Herkenbaar voor iedere vrouw die wel eens kiest voor afkledend ondergoed in plaats van pikante setjes waarin elk rolletje en bolletje zichtbaar wordt. Vanaf nu hoef je na een romantische avond niet meer in allerlei bochten te wringen, want Hunkemöller schiet je te hulp met Shapewear. Een collectie met figuurcorrigerende ondermode met een verleidelijke look.

De Shapewear collectie bestaat uit figuurcorrigerende items die dankzij een fashionable twist toch aantrekkelijk ogen. Dankzij de grote diversiteit en bijzondere technieken binnen de collectie heeft Hunkemöller voor elke outfit een passend product. Voor onder je werkkleding, maar zeker ook tijdens de feestdagen onder je cocktailjurkje of sexy little black dress. Wij vinden vooral de corrigerende body en het corrigerende jurkje erg mooi. Hiermee ga je zelfverzekerd met een prachtfiguur en een verleidelijk gevoel de feestdagen in!

De Shapewear collectie is in geselecteerde Hunkemöller winkels en via de Hunkemöller webshop te koop. Prijzen variëren van 12,99 tot 49,99. Verder is het maatbereik binnen de collectie is erg breed. Het grootste gedeelte van de collectie is te verkrijgen tot maat XXL.

Tags: , , ,