Feestdagen Fashion: trakteer jezelf op een killerdress van Addy for Steps

Feestdagen Fashion: trakteer jezelf op een killerdress van Addy for Steps

Meer Feestdagen Fashion! Wie nog op zoek is naar een killerdress voor de feestdagen, moet zeker even de jurken van Addy for Steps bekijken. Coururier Addy van den Krommenacker heeft voor de winkelketen namelijk een speciale Addy for Steps Celebration Collection ontworpen. Een prachtige lijn met feestelijke Addy musthaves, die exclusief verkrijgbaar is in een aantal geselecteerde Steps winkels.

Het is niet zo moeilijk om voor de feestdagen extra uit te pakken met een echte designerjurk. De samenwerking van winkelketens met modeontwerpers is namelijk in volle gang. Zo kan het je niet ontgaan zijn dat Maison Martin Margiela voor H&M een collectie heeft ontworpen, kun je bij WE Fashion terecht voor een echte Claes Iversen, heeft River Island het jonge Britse modetalent William Tempest gestrikt en dan zullen we vast nog wel een paar collaborations hebben gemist. Maar eerlijk is eerlijk, droomde je altijd al van een betaalbare glamourjurk, dan moet je bij onze eigen Addy, de koning van de avondjurken zijn!

Tijdens de Celebration Show ter ere van zijn 10-jarig jubileum heeft Addy naast zijn nieuwste couture collectie ook de Addy for Steps Celebration Collection geshowd in The Harbour Club in Amsterdam. Bekijk hieronder een filmpje van de modeshow en verlekker je aan de prachtige jurken die nu bij Steps te koop zijn:

Credits foto boven: Jeroen Snijders

Op zoek naar meer Feestdagen Fashion? Ga dan ook naar:

Feestdagen Fashion – Kelly Brook Kerstcollectie bij New Look
Feestdagen Fashion - Glitter en Gold Party bij Primark
Dresscode Gemaskerd Bal? Drake’s is er klaar voor!
Arm Candy voor de feestdagen van Amsterdam Bag Company: Jack!
gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen
Modetrends Herfst Winter 2012 2013 – High Shine Metallics!
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Fashion Video: Maison Martin Margiela voor H&M onthuld in NY
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Modetrends Najaar 2012: William Tempest for River Island

Tags: , , , , ,