Hunter Original Brit

Hunter Original Brit

Een Festival Mode Musthave waar je niet zonder kunt zijn hippe regenlaarzen. Het Nederlandse weer is nu eenmaal onvoorspelbaar en van urenlang met doorweekte schoenen door de modder ploegen, daar wordt niemand blij van! Gelukkig zijn er zat fashionable alternatieven die er voor zorgen dat je droog en mud proof het festival seizoen doorkomt.

Allereerst zijn er natuurlijk dé regenlaarzen onder de regenlaarzen: de Hunter Wellington Boots, ook wel bekend als ‘Wellies’. Al jarenlang fashion item nummer één bij die hard festival fashionista’s zoals Kate Moss, Lily Cole, Daisy Lowe, Lily Allen en Kelly Osbourne. Op de foto boven zie je de Hunter ‘Original Brit’ die speciaal zijn ontworpen ter ere van de Olympische Spelen 2012 in Londen.
Een andere bekende klassieker is Aigle. Stoere, robuuste outdoor laarzen in verschillende kleuren en stijlen waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Aigle laarzen

Aigle laarzen

Iets minder klassiek, maar niet minder leuk: regenlaarzen van Vans, Diesel (met sleehak!) of de stoere felgekleurde ‘regen-gympen’ van seven seconds. Kortom, wat jouw festival outfit ook is, er is altijd wel een paar matching regenlaarzen te vinden.

Festival laarzen

Festival laarzen

Deze Festival Mode Musthaves shoppen?  Hier bij Zalando vind je een grote selectie hippe regenlaarzen, waaronder de bekende Hunter wellies en Aigle.

Lees ook:
STEVE MADDEN LANCEERT MADDEN GIRL!
DIT ZIJN DÉ SCHOENENTRENDS VAN DIT SEIZOEN
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print

Tags: , , , , , , , , , , , ,