Goodbye joggingbroek en slobbertrui... Hello OnePiece!

Goodbye joggingbroek en slobbertrui... Hello OnePiece!

Niks is lekkerder dan tijdens de donkere dagen voor Kerst op de bank te kruipen met een goed boek of de afstandsbediening binnen handbereik. En ook tijdens lange luie zondagen laten we de hakken en strakke pakken in de kast en kruipen we het liefst met onze afgedragen joggingbroek op de bank. Kan het nog comfortabeler? Ja dat kan! Want in een OnePiece is het niet alleen hipper, maar ook nog fijner om de couch potato uit te hangen!

OnePiece is opgericht door drie Noren die op zoek waren naar de ultieme bank-hang-outfit voor een luie vrij dag. Niks mis met een klassieke joggingbroek, alleen waren zij van mening dat het ook wel zonder de strakke boordjes en koortjes zou kunnen. Vervolgens kwamen ze in 2007 op het geniale idee om een capuchon sweater aan zo’n broek te naaien en tadaa: de OnePiece was bedacht. In 2010 werd de los zittende outfit aan één stuk een echte trend in het Scandinavië en niet veel later waaide het hippe huispak ook over naar Groot-Brittannië en de andere Europese landen.

Oké, het is misschien niet het meest flatterende kledingstuk, maar wij vinden ‘m toch een stuk hipper dan een oude joggingbroek en slobbertrui! Maak jij van ordinair bankhangen ook trendy loungen? Ga dan naar Nelly.com en trakteer jezelf (en je man, vriendje of vriendinnetje) op zo’n OnePiece!

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Ssst… Het geheim voor de feestdagen: Get your SPANX on!
Comeback van de Diesel YUK sneaker
DIY: Lace Up your Ripped Jeans
Mode Musthaves voor de winter: Warme winteraccessoires
Mode Musthaves voor de herfst: Ladak Poncho - de draagbare deken
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , ,