gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen

gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen

Een feestje vieren doe je samen! Dat vinden gsus en Antoine Peters ook en daarom komen ze samen met een feestelijke collectie genaamd ‘bow tie’.

Na de succesvolle samenwerking in 2011 met hun ‘tic-tac-toe’ lijn was het besluit om nog eens de handen ineen te slaan snel gemaakt. Uitgangspunt voor de collectie was het creëren van een echte feestcollectie, eentje die spettert. Geen slingers en confetti, maar formal fun, een speels design met een geraffineerd randje.

“Het ultieme symbool hiervoor is de vlinderstrik”, vertelt modeontwerper Antoine Peters, die er samen met gsus voor koos om dit elegante accessoire een centrale plaats te geven in de collectie. Het resultaat is een serie volwassen, stijlvolle designs met een knipoog. Classics met een twist.

De vlinderstrik zit in ieder afzonderlijk kledingstuk, zichtbaar of minder zichtbaar, verborgen. De strik is doorvertaald naar print, draping, detail en ook het patroon van een aantal ontwerpen. Zo is er een herenblouse met een all-over print van vlinderstrikjes. De print is abstract van veraf, maar blijkt een stuk uitgesprokener van dichtbij. Voor de dames is er zelfs een jurkje in de vorm van een enorme, opgeblazen vlinderstrik en is de strik in andere ontwerpen subtieler verwerkt in bijvoorbeeld de beltloops van een pantalon. Mocht je nog een decemberfeestje in het vooruitzicht hebben en heb je geen zin om je al te strikt aan de strenge dresscode te houden, vier het feestje dan met een knipoog en draag je bow tie à la gsus en Antoine Peters.

 gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 1

gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 1

 

 gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 2

gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 2

 

 gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 3

gsus en Antoine Peters - Bow tie collectie afbeelding 3

De limited edition collectie ´bow tie´van gsus en Antoine Peters is vanaf half november verkrijgbaar.

www.g-sus.comwww.antoinepeters.com

Meer modenieuws en modetrends:

Moon M. for Bagsac - hebberigmakend mooie tassen!
Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers!
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Modetrends Herfst Winter 2012 2013 – High Shine Metallics!

Tags: , , , , , , ,