Herfstmode Inspiratie: Poppy Delevigne for Vero Moda

Herfstmode Inspiratie: Poppy Delevigne for Vero Moda

Echte fashion addicts zijn natuurlijk al lang bezig om de broodnodige herfstmode inspiratie op te doen. De zomer Sale is grotendeels voorbij en de winkels en webshops maken plaats voor de herfstmode collecties.

Zoals je misschien wel weet is de lovely Poppy Delevigne het boegbeeld voor winkelketenVero Moda. De Britse It-girl laat ons met de nieuwe herfstcampagne zien wat Vero Moda voor ons in petto heeft met de pre-fall collectie die inmiddels al in de winkels ligt. Deze heerlijk luchtige collectie bestaat uit broeken met spannende prints, korte rokjes, shorts, tops en tunieken met mooie details. Perfect voor een lekker lange nazomer. Komen er straks toch wat frissere dagen aan, dan combineren deze items geweldig met de soepelvallende breisels en de stoere jasjes en jacks die de collectie compleet maken. Ondanks dat we nog lang geen afscheid willen nemen van de zomer, krijgen we er bijna zin in om ons weer eens ├ęcht aan te kleden!

Klaar voor alvast wat herfstmode inspiratie? Bekijk dan hieronder de video waarin miss Delevigne ons laat zien hoe je de musthave mode items van het nieuwe seizoen het mooist met elkaar combineert:

Zin in nog meer mode en herfstmode inspiratie? Ga dan ook naar:

Fierce Lace by Muchachomalo: Pin Up style anno 2013
Op de Fashion Wishlist: High Heeled Kelim Boots van HOWSTY!
Voorproefje van de mooiste herfstschoenen: Steve Madden FW 2013-2014
Comeback van een Modetrend: Puntige Pumps (yes!!)
Don't be like the rest of them, darling... Meet Lady Derringer!
Georgia May Jagger en Josh McLellan de nieuwe gezichten van Sisley
Vero Moda lanceert nieuw merk: Noisy May

Tags: , , , , ,