H&M Conscious Exclusive Lookbook ... WOW!!

H&M Conscious Exclusive Lookbook ... WOW!!

Je hebt vast wel meegekregen dat H&M een duurzamere lijn binnen hun collecties heeft gelanceerd, genaamd Conscious. Dit voorjaar gaan ze een stapje verder en introduceren ze ook Conscious Exclusive, een party collectie gemaakt van duurzamere materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester, gerecycled polyamide en Tencel. Al die namen mag je wat ons betreft meteen weer vergeten, als je maar onthoudt dat deze H&M Conscious Exclusive collectie duurzamer is en vooral: dat ‘ie geweldig mooi is!

Met Conscious Exclusive laat H&M het oude Hollywood herleven. De collectie, die rijk is aan details en zich kenmerkt door een expressief design, toont een keur aan opvallende avondjurken en strak belijnde ontwerpen voor dames, en een rock-‘n-roll rodeloper stijl voor heren. Zo zien we een lange jurk in oudroze, die is gemaakt van 100% gerecycled polyester, met een spectaculaire belijning aan de achterkant met een geheel opengewerkte rug. Wil je een echt stijl statement maken, ga dan voor het driedelige kostuum – geheel afkomstig van een biologische katoenmix – met de getailleerde blazer en de strakke, hoog in de taille sluitende pantalon met ritssluiting bij de enkel.

De collectie zit werkelijk bomvol blikvangers waarmee je een echt Hollywood gevoel uitstraalt. Zo is er een ruimvallende en ivoorkleurige kimono die een bohemian uitstraling van glamour uit vervlogen tijden creëert, vooral in combinatie met de broek die lang en soepel tot op de vloer reikt. Maar ook de jumpsuit met het diepe uitgesneden rugdecolleté is absoluut de moeite waard. Maar als we echt moeten kiezen, dan gaan we ienemienemutte doen tussen twee jurken. Dan wordt het óf de witte jurk met de ragfijne mouwen, de asymmetrische sleep en de geborduurde vogels met een romantische rock-‘n-roll look. Of het wordt de korsetjurk met de vele lagen tule die zo uit de vorige eeuw lijkt te komen.

Accessoires, zoals een versierde boxclutch en elegante, minimalistische schoenen met hoge hakken en supersmalle enkelbandjes maken de collectie compleet. H&M Conscious Exclusive is vanaf 4 april 2013 verkrijgbaar in ongeveer 140 winkels wereldwijd en online.

Nu maar hopen dat we snel een rode loper party in het vooruitzicht hebben!

Bekijk hieronder het H&M Conscious Exclusive Lookbook:

Lookbook afb. 1 + 2

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 1 + 2

 

Lookbook afb. 3 + 4

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 3 + 4

 

Lookbook afb. 5 + 6

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 5 + 6

 

Lookbook afb. 7

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 7

 

Lookbook afb. 8 + 9

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 8 + 9

 

Lookbook afb. 10 + 11

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 10 + 11

 

Lookbook afb. 12 + 13

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 12 + 13

 

Lookbook afb. 14 + 15

H&M Conscious Exclusive Lookbook afb. 14 + 15

Misschien vind je dit ook leuk:

Vanessa Paradis is het gezicht van H&M Conscious + VIDEO
Fashion Inspiratie voor Lente en Zomer 2013: Scapa Lookbook
Modetrends Lente en Zomer 2013: Rock Chic nieuwe stijl

Tags: , , , ,