LBD

Als er een onmisbaar item in je kast niet mag ontbreken is het de Little Black Dress, oftewel de LBD. Want wat je stijl ook is, een little black dress kan altijd. Je hebt verschillende soorten LBD’s. Denk aan een los vallend jurkje of een bodycon model. Dit zwarte kledingstuk kun je op verschillende manieren dragen. Een LBD kan eigenlijk voor elke gelegenheid, zolang je hem maar goed weet te combineren. Wij zien de LBD het liefst in onderstaande thema’s.

Cocktail party

De LBD is perfect voor een cocktail party. Draag er mooie pumps onder en vergeet niet een chique clutch of een ander fashionable tasje. Je kunt je outfit ook nog opleuken met accessoires.

Cocktail outfit LBD

Sollicitatie

Heb je een sollicitatie gesprek en wil je stijlvol maar niet te opvallend de deur uit? Yes, de LBD is het perfecte item. Je kunt kiezen voor eentje met lange of driekwart mouwen, dit oogt vaak netter. Een paar pumps of laarzen eronder doen het altijd goed. En vergeet niet je ‘zakelijke’ tas mee te nemen.

Sollicitatie LBD

Casual

Voor een casual dag naar je werk bijvoorbeeld, draag je de LBD met een leuk riempje. Je kunt je LBD ook met een jasje dragen. Een stoere tas maakt deze look af.

Casual LBD

Dagje shoppen

Samen met je friends struin je alle winkels af. Omdat je veel gaat passen wil je natuurlijk wel een comfi outfit aanhebben. De LBD draag je dan met een paar ballerina’s of gympen.

Shoppen LBD

 

Voor welke stijl ga jij vandaag?

Tags: , , , , , , , ,