Hunkemoller Maximizer: Ga jij voor Fake or Real?

Hunkemoller Maximizer: Ga jij voor Fake or Real?

Borsten zijn het toppunt van vrouwelijkheid, maar niet iedere vrouw heeft van nature een groot decolleté. Prima natuurlijk, maar er zijn wel eens van die momenten dat een cupmaat of meer erg welkom is. Voor vrouwen die af en toe meer decolleté willen heeft Hunkemöller de Maximizer geïntroduceerd. De Maximizer is een bh die op een natuurlijke manier de borsten met minimaal 2 cupmaten vergroot. Erg handig voor onder die speciale party dress bijvoorbeeld.

De Maximizer is een innovatieve bh met een liftend effect, waarbij de extra vulling voor meer volume aan de borsten zorgt. De bh creëert een ultra push up omdat het paddings aan de zij-, onder- en bovenkant heeft. De borsten worden met 2 cupmaten vergroot en zo krijg je een onweerstaanbaar decolleté. Deze nieuwe bh komt uit in een leuke en opvallende zebra en tijger print, maar is er ook in het wit en zwart. Ideaal voor een avondje uit of voor onder je party outfit. Dit is jouw geheimpje!

De Maximizer verkrijgbaar vanaf cup AA tot D voor € 29,99. Ben je al gezegend met een grote cupmaat en heb je geen Maximizer meer nodig, dan heeft Hunkemöller een breed assortiment voor grote borsten in de cupmaten E t/m G van comfortabel tot heel erg sexy.

Meer weten? Ga naar www.Hunkemoller.nl om het complete assortiment te bekijken of meteen online te shoppen!

Tags: , , , , , , ,