HUNKERMOLLER: DREAMFIT BRA

HUNKERMOLLER: DREAMFIT BRA

Hunkemöller heeft de Dreamfit Bra aan haar collectie toegevoegd. Deze innovatieve beha is de meest comfortabele bh ooit want het herinnert zich de vorm van jouw borsten en past daadoor perfect.

Hoe werkt het? De beha heeft een speciale cup gemaakt van ‘memory foam’. Dit materiaal zorgt ervoor dat de beha zich vormt naar jouw borsten. De ‘memory foam’ reageert op lichaamswarmte waardoor het zacht wordt en het zich vormt naar het lichaam. Zodra de beha niet meer in contact staat met de warme huid, gaan de cups terug in de originele vorm. De ‘memory foam’ werd oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA in 1966. Het werd gebruikt als bekleding in spaceshuttles om deze te voorzien van zachte en toch sterke kussens. In 1988 werd het product op de markt gebracht voor de consument en werd het verwerkt in matrassen. Nu, na twintig jaar verdere ontwikkeling, is het mogelijk om het materiaal te verwerken in kleinere producten als beha’s, zonder dat het zijn unieke eigenschappen verliest.

Door de zogenaamde memory foam sluit de beha aan als een tweede huid. Door de laag uitgesneden cup van de beha krijg je een mooi en goed ondersteund decolleté, perfect voor een sexy en glamorous look. Doordat de beha volledig naadloos is, kun je het dragen onder allerlei soorten tops en shirtjes. Deze slimme, maar sexy beha is vanaf 1 augustus verkrijgbaar en kost € 29,99. Een bijpassende slip is te koop voor € 14,99 en een bijpassende string voor € 12,99.

Ga voor meer informatie en voor de webshop naar Hunkemoller.nl

Tags: , , ,