Galliano

John Galliano spring/summer 2012 campagne

Fashionlabel John Galliano heeft voor de eerste keer samengewerkt met fotograaf Sebastian Kim voor de nieuwe spring/summer 2012 campagne. Modellen Constance Jablonski en Benjamin Eidem schitteren in de campagne, die in maart dit jaar in modebladen over de hele wereld zal verschijnen.

John Galliano

John Galliano spring/summer 2012 campagne

De campagne moet een roadtrip naar Las Vegas voorstellen, met beide modellen op de achterbank van een helblauwe Ford Mustang convertible oldtimer.

John Galliano

John Galliano spring/summer 2012 campagne

De John Galliano campagne werd geschoten onder leiding van Bill Gaytten, creatief directeur van het label John Galliano. Sebastian Kim begon zijn carrière bij Richard Avedon, gevolgd door Steven Meisel.

John Galliano

John Galliano spring/summer 2012 campagne

Het label John Galliano is helaas niet meer in handen van de ontwerper zelf. Op 1 maart 2011 kwam een einde aan zijn carrière bij modehuis Dior en zijn eigen label (onder de hoed van Dior) nadat er een video was uitgelekt waarop te zien was dat hij antisemitistische uitspraken deed naar Joodse bezoekers. Deze ongelukkige uitspraak weet Galliano aan zijn verslaving aan drank en medicijnen waarvoor hij werd behandeld in aan afkickkliniek. In september 2011 werd hij schuldig bevonden aan antisemitisme. De geruchten gingen al snel dat hij mogelijk hoofdontwerper zou worden voor Gianfranco Ferré maar tot nu is de designer nog niet bij een modehuis aangesteld. Dior heeft tot op heden nog geen vervanger gevonden voor Galliano. Verschillende namen zijn genoemd als mogelijke opvolger, maar op dit moment is Bill Gaytten de (tijdelijke) creatief directeur van zowel Dior als John Galliano.

John Galliano

John Galliano spring/summer 2012 campagne

Zie ook:
LOUBOUTIN VIERT 20-JARIG BESTAAN MET EEN CAPSULE COLLECTIE
FENDI SPRING/SUMMER 2012 CAMPAGNE
ALEXANDER MCQUEEN SPRING/SUMMER 2012 CAMPAGNE
DOLCE & GABBANA SPRING/SUMMER 2012 CAMPAGNE
KARL LAGERFELD CAPSULE COLLECTIE ‘KARL’ NU BIJ NET-A-PORTER

Tags: , , , , , , , ,