Laat je innerlijke godin zien met PonchoBikini

Laat je innerlijke godin zien met PonchoBikini

Het glamorous modelabel PonchoBikini heeft zich voor haar nieuwe collectie, genaamd East = West, laten inspireren door vier goden uit het Hindoeïsme: Shiva, Ganesha, Vishnu en Lakshmi. Een goddelijke zomercollectie bestaande uit een wereldse mix van bikini’s, poncho’s, kaftans en zomerse jurken. Wij doen alvast een schietgebedje voor een lange zwoele zomer!

Naast de bekende bloemenprint uit voorgaande collecties staat het Hindoeïsme in de prints centraal. De ontwerpster van PonchoBikini, Monica Vos,  haalde haar inspiratie uit diverse illustraties van de vier goden. Deze afbeeldingen heeft ze vertaald naar eigen aquarel ontwerpen die terug te zien zijn op de tops en katoenen kaftans. Voor de stoffen en materialen heeft ze verschillende werelddelen afgereisd, om het mooiste van alle culturen in één collectie te verenigen. Zo komt het katoen uit Tunesië, Italië en Japan en heeft ze prachtig leer – bewerkt met tie-dye patroon – uit Syrië gehaald. Het kleurenpalet is een bonte mix van donkere en lichte kleuren, gecombineerd met felle accenten van oranje, groen en roze.

Ben jij een vrouw van de wereld die gek is op een goddelijke mix van culturen? Dan zul je net als wij weg zijn van deze collectie zomerse musthaves waarmee je hoge ogen zult gooien op het strand van Ibiza of de boulevard van Saint Tropez!

Kijk zelf maar:

PonchoBikini SS 2013 - Tops

PonchoBikini SS 2013 - Tops

 

PonchoBikini - Liberty Bikini

PonchoBikini - Liberty Bikini

 

PonchoBikini Kaftans

PonchoBikini Kaftans

 

PonchoBikini - Scarfs

PonchoBikini - Scarfs

Meer zien of online shoppen? Ga dan naar www.ponchobikini.com.

Misschien vind je dit ook leuk:

Modetrends Lente en Zomer 2013: Mix & Match Bloemenprints
Modetrends Lente en Zomer 2013: H&M Trend Guide Video
Modetrends Lente en Zomer 2013: MEXX Metropolitan
Modetrends Lente en Zomer 2013: Sisley SS13
Voorproefje Modetrends Lente en Zomer 2013 van MET
Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway

Tags: , , , , ,