Lake Side en Nina June gaan samenwerking aan

Lake Side en Nina June gaan samenwerking aan

Lake Side en Nina June hebben besloten om er dit jaar een muzikaal en modieus jaar van te maken. De kledingketen heeft in de zangeres het perfecte muzikale gezicht gevonden en wil hiermee nieuw talent een platform geven.

Carmen Segers, Head of Marketing Communications: “De samenwerking van Lake Side en Nina June bewijst maar weer hoe goed mode en muziek samengaan. Zij is het perfecte uithangbord voor onze winkels: stoer, sterk en sexy”. Ook Nina June is blij met de samenwerking: “Als artiest ben ik altijd bezig met het totaalplaatje dat moet kloppen: songs, band en kleding. Het gaat om het hele concept, om de details. Ik kijk verder dan alleen de muziek. Daarom vind ik de samenwerking met Lake Side ook zo gaaf.”

In het eerste half jaar van 2013 zal Nina June samen met haar band een aantal exclusieve optredens doen, o.a. in de Lake Side-filialen in Den Haag en Kaatsheuvel. Daar kijkt ze met plezier naar uit: “Ik vind het onwijs tof om instore optredens te doen. Voor een klein publiek zingen is spannend en intiem; ik hou ervan om dichtbij de mensen te zijn.” Kaarten voor deze unieke optredens zijn te winnen via diverse acties instore en online op lakeside.nl.

Voor wie Nina June nog niet kent: Deze rising star presenteerde afgelopen september haar tweede album ‘The World Awaits’, de opvolger van haar debuutalbum ‘Little Dreams’. Het album werd met lovende recensies ontvangen en leverde haar naast de titel 3FM Serious Talent ook meteen optredens in De Wereld Draait Door en Toppop3 op. Eerder stond ze al in voorprogramma’s van o.a. Beth Hart en Giovanca, en trad op eigen kracht op in Paradiso, De Kleine Komedie en onlangs nog op het Songbird Festival. NRC Handelsblad noemde haar ‘de Nederlandse Dusty Springfield’ en muziekblad OOR prees haar herkenbare stemgeluid en sterke songs. In januari begint de reprise van haar meest recente theatertour ‘Planet I’ en vanaf oktober 2013 start haar nieuwe theatertour.

Meer zien van dit nieuwe Nederlandse talent? Neem dan een kijkje op www.ninajune.com.

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

The People of the Labyrinths zoekt roodharige modellen voor Amsterdam Fashion Week
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango
Je oude kleding levert geld op bij H&M
Mattijs x United Nude: de Harem sleehak
Fashion Nieuws: Keds gaat samenwerken met Taylor Swift

Tags: ,