Met een toonaangevende expositieruimte en een unieke designwinkel met een bijzondere missie brengt Liefhertje en De Grote Witte Reus een gloednieuw concept in het winkel- en cultuuraanbod van Den Haag.

Liefhertje en De Grote Witte Reus presenteert en verkoopt authentieke producten van jonge ontwerpers en kunstenaars en organiseert exposities en activiteiten op cultureel gebied. Naast een ontmoetingsplek voor creatieve geesten is Liefhertje en de Grote Witte Reus ook een kenniscentrum voor (jonge) kunstenaars, waar begeleiding en ondersteuning gegeven wordt. De verkoop van de producten van talentvolle jonge ontwerpers en gevestigde namen uit verschillende ontwerpdisciplines financiert de ontwikkeling van jonge kunstenaars. Ván kunstenaars, vóór kunstenaars. Bij Liefhertje en De Grote Witte Reus koop je daarom design met een goed doel.

Winkel, ontmoeting en expositie zijn bij Liefhertje en De Grote Witte Reus te vinden onder één dak. Je wordt er geconfronteerd met een onverwacht veelzijdig aanbod in een toegankelijke atmosfeer. Liefhertje en De Grote Witte Reus staat voor creativiteit en vernieuwing en brengt kunst en publiek samen!

Je vindt Liefhertje en De Grote Witte Reus op de Stationsweg 55 in Den Haag. Hou voor alle updates, expodata en ander info hun website in de gaten.

www.GroteWitteReus.nl

Lees ook:
Coming Soon, Dutch Fashion & Design in Arnhem
Serendipity – Hair, Skin & Fashion
Enige echte Converse Store in Zwolle
Sport+Eve – Sportieve shop voor en door vrouwen
Luxe lingerieketen Bodique opent haar deuren in Amsterdam
Aaiko en American Vintage openen deuren concept stores
Pinko Flagship store Antwerpen
Filippa K opent Second Hand store
10Feet Department Store – Fashion, Food & Furniture
De Atelierwinkel brengt ‘Cin by Cindy Jeurissen’ en ‘Eelz’ bij elkaar
Eerste Concept Store Replay in PC Hooftstraat
Nieuwe ELLE prêt-a-porter Brandstore
Nieuwe ELLE prêt-a-porter Brandstore
Square Streetwear – Fashion Streetwear in Utrecht
L’empresse – Ultimate Luxury Fashion Store