Miss Roberta Italiaans Schoenen & Tassen label

Miss Roberta Italiaans Schoenen & Tassen label

Miss Roberta, het Italiaanse schoenen en tassenlabel, is met ruim 65 winkels, in eigen land een begrip en dat wil best wat zeggen in een land waar de mode bij wijze van spreken is uitgevonden. Goed nieuws dus, dat wij vanaf nu hier in Nederland ook kunnen genieten van dit gepassioneerde, zonnige Italiaanse modemerk!

Miss Roberta kenmerkt zich, doordat ze er altijd een extra schepje bovenop doet. De hakken zijn net iets hoger, de kleuren net een tikkeltje feller en de materialen net iets gedurfder. Bovendien kun je met dit glamorous modelabel geweldige combinaties maken met matchende tassen en schoenen. Magnifico!

Miss Roberta

Miss Roberta

De zomercollectie van 2012 biedt een breed assortiment aan stijlen en kleuren. Mooie wedges, knallende kleuren, fijne sandaaltjes en slippers, worden stuk voor stuk ragfijn afgewerkt met originele en subtiele stijlelementen. Dat Miss Roberta oog voor detail heeft, is duidelijk terug te zien binnen haar ontwerpen: van een verfijnde glitter hier, tot een extra detail daar, een kanten strook op de schoen die zelfs terugkomt in de zool, of een subtiel hartje aan de zijkant. Echte onvervalste Italiaanse allure! Bekijk hieronder een aantal looks waarbij de schoenen en tassen gemixt en gematcht worden:

Miss Roberta Spring Summer 2012

Miss Roberta Spring Summer 2012

Miss Roberta SS12

Miss Roberta SS12

Meer zien? Ga dan naar www.missroberta.nl, hier kun je de schoenen en tassen ook online bestellen!

Lees ook:
STEVE MADDEN LANCEERT MADDEN GIRL!
SCHOENEN VAN NEDERLANDSE BODEM: DONCHOO
COOLE LAARZEN: KARMA OF CHARME
Festival Mode Musthave: Hippe Regenlaarzen
FAB. LANCEERT VOOR SPRING/SUMMER 2012 NU OOK EEN SCHOENENLIJN

Tags: , , , , , , ,