Mode Inspiratie bij de Bijenkorf!

Mode Inspiratie bij de Bijenkorf!

Als er één warenhuis toonaangevend is qua mode inspiratie, dan is het de Bijenkorf wel. Wij kunnen urenlang struinen door de verschillende shop-in-shops, ons verlekkeren aan nieuwe kleding, tassen en accessoires en niet te vergeten: de geweldige schoenen! Zeker nu ze sinds kort ook Isabel Marant verkopen, kunnen we de schoenenafdeling gewoonweg niet overslaan!

Maar ook online is de Bijenkorf op dit moment the place to shop! Niet alleen omdat de drie dwaze dagen eraan komen, maar ook omdat de Bijenkorf hun merkenportfolio enorm aan het uitbreiden is. Zo vind je in de webshop steeds meer luxe modemerken en zijn er zelfs vijftig (!) nieuwe schoenenmerken, die alleen online te koop zijn. Mocht dit alles je nog niet genoeg mode inspiratie opleveren, dan is er ook altijd nog het Magazine en het online Trendbook, waarin je de nieuwste dameskleding en alle modetrends voor het najaar kunt bekijken. Voel je dus een enorme aandrang om uitgebreid te gaan shoppen, maar ben je niet in de gelegenheid om naar de Bijenkorf toe te komen, dan struin je toch gewoon online door dit heerlijke warenhuis!

Kijk eens wat een geweldige schoenen! Dit is een kleine greep uit de merken die je alleen online bij de Bijenkorf kunt kopen:

Mode Inspiratie - Nog meer schoenen online bij de Bijenkorf

Mode Inspiratie - Nog meer schoenen online bij de Bijenkorf

Benieuwd naar alle mooie nieuwe merken? Ontdek dan zelf online bij de Bijenkorf de nieuwste dameskleding!

Tags: , , , , , , , , ,