Mode Musthaves Najaar 2012 - Suede All Stars van Converse

Mode Musthaves Najaar 2012 - Suede All Stars van Converse

Wij zijn gek op All Stars! Helemaal nu Converse ze een upgrade geeft voor de herfst. Deze mogen zeker op onze ‘Mode Musthaves Najaar 2012’ wishlist!

Die-hard Converse fans zullen er vast blij mee zijn: de suède All Stars van Converse. Zo kun je jouw favoriete gympen ook gewoon in het koudere najaar blijven dragen. De befaamde Chuck Taylor All Star was altijd al verkrijgbaar in leer, maar dit najaar geeft Converse ze dus een upgrade naar suède om je voeten fashionable warm te houden tijdens de killere herfstdagen. En dat is niet het enige, ze hebben het kleurenpalet ook geheel in stijl aangepast aan de herfst. Zo zijn zowel de hoge als de lage modellen te verkrijgen in warme herfsttinten zoals bijvoorbeeld okergeel (onze favoriet), roestoranje en mosgroen, met als leuk detail dikke hiker veters in een contrasterende kleur.

Benieuwd waar je de nieuwe Converse All Stars kunt bemachtigen? Online zijn ze hier bij Zalando al te bestellen, net als de nieuwe Converse kledingcollectie van dit najaar met heerlijke zachte sweaters en hoodies. Laat de herfst maar komen!

Benieuwd naar meer Mode Musthaves Najaar 2012? Lees dan ook:

Mode Musthaves Zomer 2012: Hipanema armbanden
Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Mode Musthaves Najaar 2012: Bleulab reversible jeans
Mode Musthaves: Ga voor Goud!
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , , , ,