Mode Musthaves Zomer 2012 - Hipanema armbanden

Mode Musthaves Zomer 2012 - Hipanema armbanden

Wat zijn de Mode musthaves Zomer 2012? Hipanema armbanden! Een rits kleine geluksarmbandjes om je pols is al langer hip, maar Hipanema tilt deze modetrend echt naar een hoger niveau! De Hipanema armband bestaat namelijk uit verschillende soorten Braziliaanse geluksarmbandjes aan één stuk die bijeen worden gehouden door een zilveren of gouden magneetsluiting. Met zulke prachtige combinaties van kleuren en zoveel geluk in één armband, dan moet het wel de zomer van je leven worden!

Geluksarmbandjes zijn een geweldige mode musthave om je zomerse look mee op te fleuren, maar als je ze eindeloos draagt, vervagen ze op een gegeven moment en wil je eens wat anders, dan ben je eindeloos aan het knopen, tot ze op een gegeven moment knappen. Eeuwig zonde toch?! Hipanema armbanden zijn door twee Parijse blondines bedacht vanuit het principe dat je altijd en overal je geluksarmbandjes kunt dragen, maar ook heel gemakkelijk af kunt doen om ze mooi te houden. Een Hipanema armband is natuurlijk de mode musthave van de zomer, maar met de etnische modetrends die dit najaar ook nog hip zijn, hoef je er voorlopig nog geen afscheid van te nemen!

De Hipanema armbanden zijn in Nederland te koop bij Little Soho, maar wees er wel snel bij want nu deze mode musthaves ook in Nederland ontdekt zijn, vliegen ze weg!

Foto boven via Hipanema.com.

Benieuwd naar meer Mode Musthaves en Modetrends? Lees dan ook:

Mode Musthaves voor Nu en Najaar 2012 - The Biker Jacket
Modetrends Zomer en Najaar 2012 - Neem je Ibiza stijl mee het najaar in
Modetrend Ethnic - Inspiratie voor nu en het najaar
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print
Mode Musthaves: Ga voor Goud!
Monsieur Steve - ons nieuwe Franse Modevriendje
Style tips voor de ultieme Beach Look - Video
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants
FASHION TREND ZOMER 2012: Little White Dresses
Bikinibiza lanceert accessoires om je Ibiza Look mee af te maken
Modetrend Herfst Winter 2012 2013 - Chunky Armbanden
1 Zomersjaal, 5 Styling Tips

Tags: , , , , , , , , , , ,