Mode Musthaves Zomer 2013 - Hipanema Armbanden

Mode Musthaves Zomer 2013 - Hipanema Armbanden

Als we straks eindelijk aan de korte mouwen gaan, is het tijd voor dé mode musthaves zomer 2013: Hipanema armbanden! Voor wie net als wij gek is op een lange rits kleine geluksarmbandjes, maar gek wordt van telkens weer opnieuw alles aan elkaar te knopen, zijn de armbanden van Hipanema dé stylish oplossing. Eén zo’n Hipanema armband bestaat namelijk uit verschillende soorten Braziliaanse geluksarmbandjes aan één stuk, die bijeen worden gehouden door een zilveren of gouden magneetsluiting. De prachtige gekleurde draden, kraaltjes, parels, bedels en schelpen maken van deze geluksarmbanden echte mode musthaves om de zomer van je leven mee te vieren!

Geluksarmbandjes zijn een geweldige mode musthave om je zomerse look mee op te fleuren, maar als je ze eindeloos draagt, vervagen ze op een gegeven moment en wil je eens wat anders, dan ben je eindeloos aan het knopen, tot ze op een gegeven moment knappen. Eeuwig zonde toch?! Hipanema armbanden zijn door twee Parijse blondines bedacht vanuit het principe dat je altijd en overal je geluksarmbandjes kunt dragen, maar ook heel gemakkelijk af kunt doen om ze mooi te houden. Een Hipanema armband is natuurlijk de mode musthave van de zomer, maar met de etnische modetrends die dit najaar ook nog hip zijn, hoef je er voorlopig nog geen afscheid van te nemen!

De Hipanema armbanden zijn in Nederland te koop bij Little Soho, maar wees er wel snel bij want nu deze mode musthaves ook in Nederland ontdekt zijn, vliegen ze weg!

Foto boven via Hipanema.com.

Benieuwd naar meer Mode Musthaves Zomer 2013? Ga dan ook naar:

Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
Bikinibiza Bandeau Collectie - Musthave Ibiza Style bikini's
Dress up your Sweatpants
Maria Taylor en Club Manhattan ontwerpen Fight cancer ketting
MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken
Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013
1 Zomersjaal, 5 Styling Tips
Mode Musthaves SS13: Zomerse Schoudertassen van Star Mela

Tags: , , , , , , , , ,