Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen - afbeelding All Star Platform

Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen - afbeelding All Star Platform

We zagen ze al regelmatig voorbij komen tijdens het online shoppen op sites zoals Asos en Nelly: Plateau Gympen. Deze gympen met platform zool werden begin jaren ’90 enorm populair gemaakt door de meidengroep de Spice Girls. En het lijkt er op dat de sneaker wedges die een aantal seizoenen geleden doorbraken, deze zomer wel eens concurrentie kunnen gaan krijgen van deze plateau gympen, zeker nu we zelfs in de nieuwe Converse collectie een All Star Platform hebben gespot.

Plateau gympen zijn in Tokyo al langer een enorme modetrend en het schijnt dat er onder ‘Converse loving fashionista’s’ een heuse hype is ontstaan om zelf een extra zool onder de geliefde All Stars te knutselen. Converse pikte dit op en besloot om de Aziatische dames hun zin te geven en een Chuck Taylor All Star Platform te lanceren.

Om eerlijk te zijn, zijn wij hier op de redactie nog niet meteen van plan om onze oude vertrouwde All Stars in te ruilen voor deze plateau exemplaren. Maar het heeft wel zo z’n voordelen: langere benen, zonder dat je daarvoor het comfort van je gympen hoeft op te geven. Hmm… we denken er nog even over na!

www.converse.nl 

Misschien vind je dit ook leuk:

Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
Modetrend - Paisley Print is hot!
Modetrend Hot or Not? Comeback van de Corduroy broek
Modetrend Hot or Not? Backpacks back in fashion

Tags: , , , , , , ,