Jeans met print bij Asos.com

Jeans met print bij Asos.com

MODETREND Jeans met een print is hot!  Een modetrend die we nu, maar ook straks in de herfst en winter nog veel tegen zullen komen.

Samen met de coloured jeans, is de printed jeans hard bezig het straatbeeld te veroveren. Een modetrend die kleur geeft, maar niet altijd even makkelijk te combineren is, maar misschien daarom wel juist zo leuk is. Het mixen en matchen van verschillende kleuren en prints tot een unieke outfit, is een kunst die niet iedereen tot in de puntjes beheerst. Maar zo heel moeilijk hoeft het niet te zijn. Een jeans met een print staat namelijk altijd goed onder een simpel t-shirt en een stoer leren jackje. De lieve bloemenprints van dit seizoen combineer je heel fijn met losvallende off-white tops en licht transparante blouses. Met een animal print moet je altijd even uitkijken dat het niet te tacky wordt, maar combineer je het met mooie stoere zwarte of neutrale basics, dan kom je altijd goed weg.

Naast de bekende animal- en floralprints, zullen we dit najaar vooral meer etnische prints zien. Zo komt Citizens for Humanity dit najaar bijvoorbeeld met jeans met op India geïnspireerde prints, voor een heerlijke hippie vibe.

Citizens of Humanity FW 2012 - 2013

Citizens of Humanity FW 2012 - 2013

Shopping tips: Welikefashion verkoopt mooie  jeans van Supertrash in slangenprint in verschillende kleuren. En als je heel veel keus wilt in printed jeans van hippe merken, kijk dan even bij Asos.com.

Lees ook:

Modetrends herfst winter 2012 2013 – PRIMARK
MODETRENDS Herfst Winter 2012 2013 - Dsquared2 Fashion Video
BENETTON PIN UP DENIM - Wonder Jeans!
FASHION TREND ZOMER 2012: Little White Dresses
MODETRENDS Herfst Winter 2012 2013 – Lacoste Fashion Video
Modetrend: Colorblocking & Etnische Prints
Tommy Hilfiger & The Preppy Modetrend
FASHIONTREND HERFST 2012 : VAN TOP TOT TEEN ÉÉN KLEUR
JEANS TRENDS LENTE ZOMER 2012
LEVIS SPRING SUMMER 2012 - BACK TOT THE 60's

Tags: , , , , , , ,