NAME THE NEXT LADRESS

NAME THE NEXT LADRESS

Een jurk van LaDress is op zichzelf al een echte must-have, laat staan een LaDress die ook nog eens jouw eigen naam draagt. LaDress vernoemd haar jurken altijd naar inspirerende vrouwen en nu is de eer aan jou. Ben jij of ken jij een inspirerende vrouw, doe dan mee aan de unieke wedstrijd waarin jij de naam van de volgende LaDress jurk mag bepalen.

Meedoen kan tot 15 september. Ga naar LaDress op Facebook www.facebook.com/LaDressbySimone en ‘like’ LaDress. Post de naam die jij de nieuwe LaDress jurk zou willen geven op het prikbord en vergeet natuurlijk niet om de reden hiervoor te vermelden. Doe dat door de volgende zin af te maken: ‘Ik zou de volgende LaDress … noemen, omdat …’.

De winnaar wordt eind september bekend gemaakt via het LaBlog op de LaDress website en de LaDress nieuwsbrief. De jury bestaat uit Lauren Verster, Thijs Willekes en Simone van Trojen van LaDress zelf. De winnaar zal benaderd worden via Facebook en ontvangt een gepersonaliseerde jurk met zowel haar eigen naam, als de naam die ze heeft voorgesteld, in het label.

Tags: , , , , , ,