Wrangler Denim Spa jeans met Elizabeth Jagger als boegbeeld

Wrangler Denim Spa jeans met Elizabeth Jagger als boegbeeld

We hebben allemaal wel eens gelezen dat skinny jeans niet gezond zijn voor je benen. Maar daar brengt Wrangler nu verandering in. Het jeanslabel heeft namelijk haar Wrangler Denim Spa jeans voorzien van huidverzorgende ingrediënten die tijdens het dragen je benen verzorgen. Hoe slim is dat?!

In de Wrangler denim Spa jeans zitten microcapsules met natuurlijke, vochtinbrengende en slankmakende (jawel!!) ingrediënten. Deze beschermen je huid tijdens het dragen tegen het uitdrogende effect van denim. Zo zien je benen er altijd fantastisch uit: zowel tijdens het dragen van de jeans, als nadat je hem hebt uitgedaan!

Deze jeans zijn echt een uitkomst voor als je weinig tijd hebt, of niet zo heel gek bent op het dagelijks insmeren van je benen, omdat het je daarna amper lukt om die superstrakke skinny aan te krijgen. En Wrangler belooft dat dankzij de subtiele Aloë vera geur en de crème-achtige textuur, de jeans net zo heerlijk aanvoelt als iedere andere luxe bodycrème. We weten niet precies hoe we ons dat moeten voorstellen, maar dat gaan we zeker uitproberen!

De Denim Spa jeans is er in drie skinny modellen: : low, mid en regular waist. Hoe strakker het model, hoe effectiever de huidverzorgende ingrediënten hun werk kunnen doen. De skinny’s zijn er in drie superzachte varianten:

Aloë Vera gebruikt de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen van de gelijknamige populaire plant. De verkwikkende geur van aloë vera is op de jeans te ruiken. De look is licht en zomers blauw.

Olive Extract houdt de huid veerkrachtig dankzij het vochtinbrengende wondermiddel Squaleen, een uit olijven gewonnen olie met een structuur die bijna identiek is aan een van nature in de huid voorkomend vet en die daarom zeer goed in de bovenste huidlagen doordringt. De look is een perfect middenblauw.

Smooth Legs bevat beproefde anticellulitismiddelen als algenextracten, retinol en cafeïne. Deze ingrediënten verkleinen de visuele impact van een ‘sinaasappelhuid’ en doen de hoeveelheid adipeuze cellen (vetcellen) in de subcutane huidlaag afnemen. De look is een donker, gesatineerd indigo.

Voor deze revolutionaire nieuwe jeans lijn heeft Wrangler Elizabeth Jagger gevraagd als ambassadrice vanwege haar onconventionele look en lifestyle. Iets wat volgens Wrangler naadloos aansluit op hun nieuwe baanbrekende concept. Lizzie droeg al op jonge leeftijd Wrangler, met name tijdens de familiebezoekjes in Texas. Recentelijk verhuisde ze naar Londen, waar ze , naast haar modellenwerk verder bouwt aan haar kunstenaarcarière.

‘Wrangler Denim Spa jeans zijn heerlijk om te dragen. Je voelt instinctief vanaf de eerste aanraking al aan, dat deze jeans iets bijzonders is. Hij is zachter en soepeler dan gewone jeans. Een dag in een Denim Spa jeans doet mijn benen echt goed; na afloop voelen ze zachter aan dan gewoonlijk.’ – Lizzie Jagger

En welke is haar persoonlijke favoriet? Lizzie draagt het liefst de strakke jeans in classic dark indigo, zoals op de foto boven.

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.wrangler-europe.com.

Misschien vind je dit ook leuk:

Fornarina lanceert Perfect Shape Jeans
Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta
Preview van de Rihanna for River Island collectie
Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video

Tags: , , , , , ,