Designers-United.com is het nieuwe online adres voor mooie high fashion labels zoals het Deense Thelin, Stella Nova, Munthe plus Simonsen en Best Behavior en het Franse label Sessun. Naast deze vertrouwde en bekende modemerken is er op Designers-United.com ook ruimte voor vernieuwing en exclusiviteit. Elke maand vertegenwoordigt Designers-United daarom een jonge talentvolle ontwerper die zijn of haar collectie exclusief mag verkopen in de webshop.

Dit nieuwe fashionable concept komt van de Rotterdamse onderneemster Savana de Wit die in 2007 aan het Amsterdam Fashion Institute afstudeerde met haar onderzoek ‘webwinkels in het hoger damesmodesegment’. Het gebrek aan online high end shops in Nederland doet haar besluiten er zelf een te starten. ‘De doelgroep waar designers-united.com zich op richt is de modebewuste jonge vrouw tussen de 25 en 45 jaar die weinig tijd heeft om winkel in, winkel uit te gaan. Bij designers-united.com kan de doelgroep kleding kopen op het moment dat het hen uitkomt en in de tijd die zij er voor over hebben. Zij kunnen bij ons niet alleen terecht voor goede basics, maar ook voor eigenzinnige en vernieuwende kledingstukken, schoenen, tassen en accessoires.’ Aldus de jonge onderneemster.

De webshop heeft een mooie rustige, fashionable uitstraling, mede door de vele cleane Deense merken die er verkocht worden. Ook leuk, je kunt er op verschillende manieren shoppen: via de verschillende kledingcategorieën, modelabels en outfits, of door een keuze te maken uit één van de trendbeschrijvingen. Hierdoor is het de moeite waard om regelmatig even een kijkje te komen nemen! www.designers-united.com

Lees ook:
Online fashion, lingerie & accessoires shoppen bij Onlinewinkelplein.nl
Gsus opent webshop
Online fashion shoppen bij Boavista
Verso – Online Haute Couture store
Miss Sixty opent online store
InWear lanceert online winkel
Online Blend Store geopend
Jurkenparadijs Dresses Only opent webwinkeldeuren
Designer-Vintage.com voor vintage designer items
The people of the labyrinths opent webshop
Online shoppen voor originele fashion items bij Sustilo
Joline Jolink webshop geopend!
Fashion Manor.com – Online exclusieve fashion, accessoires en tassen shoppen
Orangebag.nl – bijzondere Designeritems en luxe Basics
Zenggi, luxury basics voor vrouwen van de wereld
Perfectly Basics
LaDress voor het perfecte jurkje